Sözcü yazarı Deniz Zeyrek'ten Kılıçdaroğlu'na sert eleştiri: Bu mu liyakat!

Güçlendirilmiş parlamenter sistem toplantısına katılan Sözcü Gazetesi Yazarı Deniz Zeyrek, Kılıçdaroğlu'nun korumalarının üzerine yürüdüğünü anlattı, CHP liderine sert sözlerle yüklendi.

Sözcü yazarı Deniz Zeyrek'ten Kılıçdaroğlu'na sert eleştiri: Bu mu liyakat!
Sözcü yazarı Deniz Zeyrek'ten Kılıçdaroğlu'na sert eleştiri: Bu mu liyakat!
GİRİŞ 02.03.2022 08:48 GÜNCELLEME 02.03.2022 08:48
Bu Habere 153 Yorum Yapılmış

Millet İttifakı'nın güçlendirilmiş parlamenter sistemi açıkladığı toplantıyı takip eden Sözcü Gazetesi Yazarı Deniz Zeyrek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na ağır eleştirilerde bulundu. Kılıçdaroğlu'nun danışmanının üzerine yürüdüğünü anlatan Zeyrek, "Sayın Kılıçdaroğlu hep 'liyakat' diyor ya. Bu konuda önce çuvaldızı kendine batırmalı" dedi. 

Zeyrek, geçtiğimiz günkü toplantının yaklaşık beş yıldır davet edildiği ilk etkinlik olduğunu söyledi. "Aynı dönemde, CHP'ye küfreden birçok gazetecinin davet edildiği, benim çağrılmadığım onlarca CHP toplantısı olmuştu" diyen Zeyrek, "Bu yasakların mimarı olan CHP'li danışmanlara hak ettikleri mesafeyi koymuş, kendileriyle muhatap dahi olmamıştım" ifadelerini kullandı. 

KILIÇDAROĞLU'NUN KORUMASI ÜZERİNE YÜRÜMÜŞ!

"Altılı zirvede, istemeden bir CHP'li danışmanla muhatap olmak zorunda kaldığını" kaydeden Zeyrek, yaşadıklarını şöyle anlattı: 

"Bu durumdan duyduğum rahatsızlığı kendisine yansıttım. Aman Allah'ım, beyefendi tam bir kabadayı çıktı. 'Sen kimsin' diye bağırmalar, yanında Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir koruması olduğu halde arkamdan gelip, üstüme yürümeler... Sanırsınız korumayla bir olup beni oracıkta dövecekler. Cürete bak!"

Kılıçdaroğlu ile Akşener mektup yarışına girdi, daha açık oynamaya başladılarKılıçdaroğlu ile Akşener mektup yarışına girdi, daha açık oynamaya başladılar

28 Şubat'ı dilinden düşürmeyen Kılıçdaroğlu'nun başörtü düşmanlığı ortaya çıktı28 Şubat'ı dilinden düşürmeyen Kılıçdaroğlu'nun başörtü düşmanlığı ortaya çıktı

KILIÇDAROĞLU'NA TEPKİ: BU MU LİYAKAT?

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu eleştiren Zeyrek, şu ifadeleri kullandı: 

"Sayın Kılıçdaroğlu hep 'liyakat' diyor ya... Bu konuda önce çuvaldızı kendisine batırmalı. AK Parti'nin sistemin dışına ittiği, işsiz bıraktığı, ağır bedeller ödemiş o kadar nitelikli, deneyimli duayen gazeteci dururken, kendisinin bu tercihi insana 'bu mu liyakat' dedirtiyor. 

Muhalefetteyken bunu yapanlar, bir Cumhurbaşkanı'nı arkalarına alırsa Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın İletişim Başkanı Fahrettin Altun'u bize mumla aratırlar. Benden söylemesi!"

KAYNAK: SÖZCÜ
YORUMLAR 153
  • Hacivat 2 yıl önce Şikayet Et
    Dünya savasi cikma tehlikesi var sayin kilicdaroglu koltuk derdinde
    Cevapla
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    İçinde zerre iman olup da Erdoğan ı eleştirenler,geçmişi araştırın,bakın ülke nasıl soyulur,öğrenin,öğretmenler, doktorlar,emekliler, maaşınız bir gün gecikti mi,pazarda limon ya da dön mu satıyorsunuz,eskisinden 10 kat daha iyisiniz,hâlâ nankörlük ediyorsanız,benim vergilerim haram zıkkım olsun size
    Cevapla
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Herkes biliyor sizin ne kansız olduğunuzu da,içinizdeki Erdoğan düşmanlığı var ya,işte sizi birleştiren o
    Cevapla
  • vatan37 2 yıl önce Şikayet Et
    CHP'nin veya millet ittifakının iktidar olması durumunda Hükümet başkanı, yardımcıları ve bakanları saraylarda kıral misali yaşayıp millete tepeden bakacaklar. devletin ve milletin paralarını bir avuç aveneleri ile yiyecekler. Kalanıda kendilerini seçimlerde destekleyen terör örgütlerine verecekler ve böylece ülkeyi fakirleştirip örgütleri güçlendirecekler. Bu yorumumu saklayın ve bunların iktidarını bekleyin. sözlerimin tersi olursa dilediğiniz hakareti yapabilirsiniz.
    Cevapla
  • Kapadokyalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu yorumun altına imza mı atar gövde mi koyarım. Burda eksik olan tek şey ülkeyi bölecekleri gerçeğidir. Bunlar iktidar olsun ülke bölünür.
    Cevapla
  • Sereflikochisarli 2 yıl önce Şikayet Et
    Ya ne bekliyorsunuz bunlarin 6 si bir RECEP TAYIP ERDOGAN Etmez
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı