Girdikleri kanalizasyonda yönlerini kaybedip mahsur kaldılar

Antalya'da Salih Üzümcü (24) ve Hasan Yahya (25), hurda toplamak için girdikleri 8 metre derinliğindeki drenaj kanalında yönlerini kaybedip mahsur kaldı

GİRİŞ 05.03.2022 14:26 GÜNCELLEME 05.03.2022 16:25
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Olay, öğle saatlerinde Muratpaşa ilçesi Meydankavağı Mahallesi Perge Bulvarı'nda meydana geldi. Yoldan geçen vatandaşlar, 8 metre derinliğindeki drenaj kanalından ses geldiğini fark edip, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Belirtilen adrese gelen itfaiye ekipleri, yol ortasında bulunan drenaj kanalının mazgalını açtı. Aşağı inen itfaiye eri, mahsur kalan Hasan Yahya'nın yukarı çıkması için yardımcı oldu. Ancak Salih Üzümcü, aşağıda bisikletin bulunduğu ve yukarıda gözaltına alınma korkusundan yukarıya çıkmak istemediğini belirtti. Yeniden kanala inen itfaiye amiri, Salih Üzümcü'yü ikna edip yukarıya çıkmasını sağladı. Üzümcü'nün yanında bulunan bisikleti mazgal kapağına sığmayınca sökülmek suretiyle kanaldan çıkartıldı.

Polis merkezine götürülen Hasan Yahya ile Salih Üzümcü, hurda toplamak için 3 bin 720 metre uzaklıktaki Yeşildere Mahallesi'nden mazgala girdiklerini daha sonra yönlerini kaybedip mahsur kaldıklarını anlattı. İki arkadaşın polis merkezindeki sorgusu sürüyor.

YORUMLAR 6
  • Cemal Kart 2 yıl önce Şikayet Et
    hırsızlık yapmak için girmişlerdir biraksaydinizda millet size dua etseydi
    Cevapla
  • Kerem 2 yıl önce Şikayet Et
    Tam bir gerizekalı
    Cevapla
  • zafer gülten 2 yıl önce Şikayet Et
    mazgalın içinde hurdanın işi ne,kesin ve kesin söküp çalacak -belediye demirbaşı-boru,demir kapak -gibi şeyler çalacaklardı,merdivenlerin demirlerini bile sökerlerdi. soruşturma yapılıp gereken ceza verilmeli.
    Cevapla
  • ibrahim mehmedov 2 yıl önce Şikayet Et
    Rusyadan kaçan meşhur istihbarat mensubu ingiliz kemal akıllara geldi
    Cevapla
  • Safa 2 yıl önce Şikayet Et
    Gönüllü girdilerse bırakın kalaınlar
    Cevapla
  • vatandas.. 2 yıl önce Şikayet Et
    en guzel yorum :))))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Devlet Bahçeli'den Mehmet Şimşek açıklaması: Her zaman arkasındayız
KAAN için kritik millileştirme: Hedefler yerli sistemle vurulacak