Konya'da ayçiçek yağı stoklayan iki markete işlem yapıldı

Konya'nın Kulu ilçesinde zabıta ekiplerince gerçekleştirilen denetimlerde, ayçiçeği yağı stoku yapıldığı tespit edilen 2 market hakkında işlem uygulandı.

Konya'da ayçiçek yağı stoklayan iki markete işlem yapıldı
Konya'da ayçiçek yağı stoklayan iki markete işlem yapıldı
GİRİŞ 07.03.2022 22:07 GÜNCELLEME 08.03.2022 00:13
Bu Habere 78 Yorum Yapılmış

İlçe Belediyesi zabıta ekipleri, marketlerde yaptığı ayçiçeği yağı denetiminde 2 iş yerinde stok yapıldığını tespit etti.

Biri zincir marketlere ait şube, diğeri ise yerel bir market olan iş yerlerine cezai işlemin uygulanması için Konya Ticaret İl Müdürlüğü'ne gönderilmek üzere tutanak tutuldu.

İlçe Belediye Başkanı Murat Ünver, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, son günlerde yağ fiyatlarında artış yaşandığına ve bazı marketlerde yağ stoku yapıldığına ilişkin sosyal medya paylaşımlarını gördükten sonra harekete geçtiklerini bildirdi.

Marketlerde sıvı yağ denetimleri gerçekleştirdiklerini belirten Ünver, "Market ve depolarda yapılan incelemeler neticesinde biri yerel diğeri ise Türkiye genelinde faaliyetlerini sürdüren zincir market şubesi olmak üzere 2 iş yerinin sıvı yağ stokçuluğu yaptığı tespit edildi. Zabıta ekiplerince stokçuluk yapan 2 iş yerine cezai işlemlerin uygulanması konusunda Konya Ticaret İl Müdürlüğüne gönderilmek üzere evraklar tanzim edildi." açıklamasını yaptı.

Zabıta ekiplerinin denetimlerinin devam edeceği belirtildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 78
  • Eda 2 yıl önce Şikayet Et
    Hmmm kulakları çekildi. Hmmm bir daha yapmayın
    Cevapla
  • Metehan 06 2 yıl önce Şikayet Et
    Stok yapan market erin mallarına el konulmalı Düşük gelirli ailelere dağıtılması. Ayreten bir ayda kapatma cezası vereceksin
    Cevapla
  • Rumuz 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunları teşhir edin ki vatandaş bilsin.
    Cevapla
  • murat 2 yıl önce Şikayet Et
    üç harflilere acilen kayyum atanmalı devletimizin kdv oranlarını düşürmesi vatandaşa yansımıyor bunun daha iyi bir çözümünün bulunması lazım ben 175 i aradım fiyatı dahada yükselttiler kimsede birşey yapmıyor yanyana duran iki ayrı marka aynı ürün birisi 2.75.diperi /7.90 tl aynı ürün farklı marka kazık devamke
    Cevapla
  • ALLAHA KUL 2 yıl önce Şikayet Et
    Aynen kardeşim bizim milletimizden de var
    Cevapla
  • Kuzey 2 yıl önce Şikayet Et
    Hapis cezası mi verildi üç beş kuruş kesilip bırakılmıştır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'den ateşkes açıklaması: Anlaşmaya varamadık!
BM'nin tarihi Filistin kararı İsrail'i çıldırttı! Kürsüde antlaşmayı parçaladı