Hapis cezası alan sanığın oğlu adliyede mağdur avukatının burnunu kırdı

Bakırköy Adliyesi’nde görülen bir cinsel istismar davasında kararın çıkmasının ardından sanığın yakınları, müşteki çocuğun avukatı Mehmet Hakkı Çezik’e saldırarak burnunu kırdı.

GİRİŞ 08.03.2022 17:56 GÜNCELLEME 08.03.2022 18:00
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Bakırköy 7'nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde kendi kızına istismarda bulunduğu gerekçesiyle tutuklu yargılanan sanık M.A. görülen duruşmada 15 yıl hapis cezası aldı. Duruşma çıkışı sanık M.A’nın oğlu M.E.A. adliye koridorunda mağdur avukatı Mehmet Hakkı Çezik’e yumruk ve tekmeyle saldırarak burnunu kırdı. Polis ve güvenlik memurları saldırganı gözaltına alarak nezarete götürdü. Saldırı sonrası yüzü kanlar içinde kalan Çezik ambulansla hastaneye kaldırıldı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 6
  • Guaidoglu 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben polis olsam söyle yapardim. Bu adam manyak heryere vuruyor. Ayagi kaydi burnu kirildi derdim. Ama nerde öyle polis. Veya durmadi bende mecburen ayagina sikmam gerekti. Konu orda kapanirdi. Ama simdi hakim önüne cikcak. Duygusal davrandim diyecek serbest kalacak. Avukat beye gecmis olsun.
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    İdam cezası var da Hakimler uygulamıyor mu?
    Cevapla
  • zafer gülten 2 yıl önce Şikayet Et
    olay biraz karmaşık,eğer adam kızına gerçekten tacizde bulunuyor idiyse adamın oğlu gerçek bir delikanlı ise avukatın değil babasının burnunu kırmalıydı,yahu baban kızderşine istirmarda bulunuyor deniyor,senin kız kardeşine sahip çıkman lazım,babana değil.velevki sende kızkardeşine tacizde bulunmadıysan.
    Cevapla
  • Bünyamin 2 yıl önce Şikayet Et
    avukat bey burnunun kırıldığıyla kalırsın hakim o vuranı denetimli serbestlik der salıverir, keşkem cezayı veren hakimin burnunu kırsaydılar daha iyiydi
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    İdam cezası var da Hakimler uygulamıyor mu?
    Cevapla
  • Bilal 2 yıl önce Şikayet Et
    meselenin iç yüzü yakında ortaya çıkar. bekleyip görelim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de üniversiteler Gazze için ayaklandı! Akademisyenler ters kelepçe
Mehmet Büyükekşi olaylı sezonda yaşananlar için kulüpleri suçladı!