Evlat nöbetindeki ailelerden Kılıçdaroğlu'na sert tepki: Kumpas kurdu

Çocuklarının terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırılması nedeniyle HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde evlat nöbeti tutan ailelerin direnişi, 921’inci gününde de devam ediyor. Evlat nöbetindeki Süleyman Aydın, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Diyarbakır ziyaretine ilişkin konuştu.

GİRİŞ 11.03.2022 17:31 GÜNCELLEME 11.03.2022 17:31
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Aydın, "Kemal Kılıçdaroğlu ailelere kumpas kurdu. Ailelere kumpas kuracağınıza, gelin burada ziyaretimize. Cesareti varsa gelsin, dostlarının kapısındayız biz şu anda. Cesaretleri olmadığı için ailelere kumpas kuruyorlar.

Kılıçdaroğlu Diyabarkır’a evlat nöbeti tutan aileleri ziyarete değil HDP’li dostlarının ailelerini ziyarete gitmiştir. Biz evlat nöbeti tutan aileler olarak sonuna kadar onları nefretle kınıyoruz. " dedi. 

"BİZ HEPİMİZ EVLATLARIMIZI HDP'DEN İSTİYORUZ"

Anne ve babalar olarak mücadelelerinde kararlı olduklarını aktaran Aydın, "Anne ve babalar olarak yılmayacağız. Sonuna kadar evlatlarımız için mücadele edeceğiz. Hiç kimse bizi yıldıramaz ve biz burada hepimiz evlatlarımızı istiyoruz. Evlatlar gelinceye kadar burada olacağız ve eylemimizi sonlandırmayacağız. Biz hepimiz evlatlarımızı HDP'den istiyoruz, çünkü bizim çocuklarımızı HDP bizzat kandırıp dağa gönderiyor. HDP kepenk kapatıp buradan gitti. Gelsinler burada bulunan halka hesap versinler ve bu halk kesinlikle kapılarından kalkmayacaktır. HDP, PKK ile arasına mesafe koymayıncaya kadar da biz anne ile babalar olarak asla kapılarından kalkmayacağız" dedi.

"ARTIK GELİN SİZDE DEVLETİN ŞEFKATLİ KOLLARINA TESLİM OLUN"

Başta oğlu Özkan olmak üzere dağda bulunan bütün çocuklara çağrıda bulunan baba Aydın, "Oğlum beni duyuyor ve görüyor ise güvenlik güçlerine teslim olun. Görüyorsunuz, üst yöneticileri gidip sıcacık yataklarında yatıyorlar ve sizi orada mağaralarda ölüme mahkum ediyorlar. Artık gelin sizde devletin şefkatli kollarına teslim olun ve bu hasretlik bitsin. Bakınız anne ile babalarınız sizin yolunuzu gözlüyorlar. Eğer sesimizi duyuyorsanız güvenlik güçlerine teslim olun" diye konuştu. 

YORUMLAR 34
  • Ö¹k⁴k⁵e³ş 2 yıl önce Şikayet Et
    Aslan kardesim, helal sana. Insallah kavzszrsunuz cocuklariniza.
    Cevapla
  • Haci rihmeli 2 yıl önce Şikayet Et
    10 binlerce ermeni kendilerini kurt alevisi olarak tanitiyormuş ermeni yada alevi olmasi onemli deyil neden kendilerini gizliyorlar.
    Cevapla
  • Vanlı 2 yıl önce Şikayet Et
    Kılıcdaroglu hainleri sever
    Cevapla
  • Cornuto 2 yıl önce Şikayet Et
    Kilicdaroglunun kanindaki hainlik bitmez.
    Cevapla
  • Bülent 2 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlunun gerçek yüzünü iki şahsiyet göremez. Birincisi kılıç artığı hainler, ikincisi geri zekalılar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Keskin nişancı Gazze'de işgalci İsrail askerini böyle öldürdü
Dünyada en beğenilen havalimanları! İstanbul Havalimanı da listede yerini aldı...