Allah'ın affetmeyeceği günah hangisi?

İslamiyet’e dair merak edilen konular Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın sunumuyla Muhabbet Kapısı’nda ekranlardaki yerini alıyor. Muhabbet Kapısı’nda bugün İslam’a göre insanların işlediği günahlar hakkında bilinmesi gerekenler ele alınacak.

Allah'ın affetmeyeceği günah hangisi?
Allah'ın affetmeyeceği günah hangisi?
GİRİŞ 11.03.2022 18:11 GÜNCELLEME 11.03.2022 18:11

Dini konularda akıllara takılan sorular, Allah’ın Müslümanlara emirleri, Hz. Muhammed’in ümmetine verdiği tavsiyeler ve Kur’an-ı Kerim’de yer alan mesajlar Muhabbet Kapısı ile ekrana geliyor. 

Programda bugün insanın yaradılışından bu yana en büyük sınavlarından olan günah konusu ekrana taşınacak. Mustafa Karataş ‘Allah’ın affetmeyeceği günahlar nelerdir? Günahlarından tövbe etmeden ölen kişiyi Allah affeder mi? Hz. Adem ve eşi Havva’yı cennetten kovduran günah neydi? Günahların cezası bu dünyada nasıl çekilir? Helak edici yedi büyük günah nedir? Günahı temizleyen ameller nelerdir? Cehennem ateşini söndüren ameller nelerdir? Günahların affolunması için nasıl tövbe edilmeli? Bilmeden işlenen günahlardan sorumlu muyuz?’ sorularını programda yanıtlayacak.

İslam’da birlik ve beraberliğin önemi, aile hayatında dikkat edilmesi gereken noktalar, günlük yaşamda karşılaşılan sorunlar her hafta Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın sohbetiyle Muhabbet Kapısı’nda ele alınacak.

Mustafa Karataş ile Muhabbet Kapısı her Perşembe 09:45, her Pazar ise 09:50’de Kanal 7’de…

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?
PKK/KCK'nin Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak İstanbul'da yakalandı