Edi Rama'dan çarpıcı Ukrayna-Rusya savaşı yorumu: Çünkü Müslüman değiller...

Antalya'da düzenlenen Diplomasi Forumu'nda bulunan Arnavutluk Başbakanı Edi Rama, Rusya-Ukrayna savaşıyla ilgili çarpıcı ifadelerde bulundu.

GİRİŞ 11.03.2022 23:18 GÜNCELLEME 11.03.2022 23:18
Bu Habere 96 Yorum Yapılmış

Antalya'da düzenlenen Diplomasi Forumu'nda bulunan Arnavutluk Başbakanı Edi Rama, A Haber'e  açıklamalarda bulundu. Edi Rama, Ukrayna'dan Avrupa ülkelerine kaçan Ukraynalılarla ilgili soruya çarpıcı bir cevap verdi.

"GİTTİKÇE ÜNÜ ARTAN BİR DİPLOMASİ FORUMU"

Edi Rama, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'la biz zaten düzenli olarak görüşüyoruz. Burada Antalya'da onu görmek çok güzeldi. Gittikçe ünü artan bir diplomasi forumu burası. Savaş durumu var, fiyatlar ve enerji krizi son derece zorlayıcı konular bunlar." şeklinde konuştu.

"UKRAYNA'DAKİ DURUM TRAJEDİ"

"Ukrayna'daki durum bir trajedi" açıklamasını yapan Rama, "Provokasyon ve mantık olmaksızın çıkmış bir savaş. Ukrayna'yı destekliyoruz. Demokratik bir ülkenin silahlarla saldırıya uğruyor olması kabul edilebilir bir şey değil. Böyle bir trajedi insanların günlük hayatının bir parçası olamaz." dedi.

"ÇÜNKÜ MÜSLÜMAN DEĞİLLER..."

Muhabirin yönelttiği "Pek çok insan Ukrayna'dan Avrupa ülkelerine kaçmak zorunda kaldı. Sizin de bir planınız var mı?" sorusuna Edi Rama, "Bence iyi olacaklar. Çünkü Müslüman değiller. O yüzden halleri durumları iyi olur." şekline yanıt verdi.

YORUMLAR 96
  • Ertuğrul 2 yıl önce Şikayet Et
    Demekki neymiş müslüman kardeslerimizi kabul etmeyen ve mültecilere kötü söz söyleyen istemeyenler dinsiz veya İslam düşmanı veya münafıklarmış. İçimizdeki sözde ülkücü müslüman milli görüşçü geçinen ahmaklara ithaf olunur. Bunların batı zihniyetinden ne farkı var. Chpkk ya sözüm yok onlar zaten İslam düşmanlığı ile ne halt olduklarını gösteriyorlar.
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu millete ;dünyada Din bitti bizde de bitmeli diye her türden adilikleri yapanlar mezarlarında rahat etmesinler..
    Cevapla
  • Ahi 2 yıl önce Şikayet Et
    Savasin uzanmasina sebep Veren, russya yüzde yetmisi ukrayna halki russlarla olmayi terci etmis 2014 seciminde, bunu amirika ve Nato hazetmedigi icin. Yillardan beri yüzde otuzunu Para ve silahla donatiyor. hani Demokratie dedikleri cogunlu halk iradeside. Russya amirkanlarin iraka yaptigi bonbali saldiri sivil halki hic dusunmeden birmilion irakliyi kateti. Russyada ayni zinyeti yurutmus olsadi,uc gunden fazla surmezdi Savas. Sivil halki canli kalkan kullanlar urkanali olamaz. Putinin dedigi gibi Neonazi fasislerdir, konusmasi net ve acik. Ukrayna, yunanistan ermistan ve diger kucuk devletler batili ülkerin kuklasi,dir.
    Cevapla
  • Guaidoglu 2 yıl önce Şikayet Et
    Burda da herkes ukrayna sevdalisi olmus. Suriyeliler gitsin diye adamlar Oy topladi Eyüp bolu gibi yerler el deyistirdi simdi utanmazlar kapilarini dahi acarlar. Bu iki yüzlülerden biktim. Ukraynalilar ve onlari sevenler gitsin. Hemen simdi.
    Cevapla
  • Günes 2 yıl önce Şikayet Et
    Edi ramanin ailesi cocuklari müslümanmis biliyomuydunuz arnavut arkadasim söyledi enteresan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar