Düzce'de kayıp TIR şoförü aracında ölü bulundu

Düzce'de, kayıp olarak aranan TIR şoförü Ersoy Hakyemez (45), park halindeki aracında ölü bulundu. Yapılan ilk incelemede Hakyemez’in vücudunda herhangi bir darp izine rastlanmadı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Düzce'de kayıp TIR şoförü aracında ölü bulundu
Düzce'de kayıp TIR şoförü aracında ölü bulundu
GİRİŞ 12.03.2022 09:57 GÜNCELLEME 12.03.2022 09:57
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Düzce’de bulunan bir fabrikaya hammadde getiren Ersoy Hakyemez’den haber alamayan, Antalya’da yaşayan ailesi, kayıp ihbarında bulundu.

Hakyemez’in çalıştığı taşımacılık şirketi, GPS'ten 07 DEK 16 plakalı TIR’ın Düzce Konuralp mevkisinde bulunan fabrikanın park yerinde olduğunu belirledi.

Durum, Düzce Emniyet Müdürlüğü’ne bildirildi. Bu gece saatlerinde park yerine gelen polis ekipleri, TIR içerisinde Ersoy Hakyemez’in cansız bedeniyle karşılaştı.

Yapılan ilk incelemede Hakyemez’in vücudunda herhangi bir darp izine rastlanmadı. 2 çocuk babası Hakyemez’in cenazesi otopsi için morga kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 2
  • Hakan Belçika 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin. Çocuklarına ,eşine, anne babasına, be bütün sevenlerine sabırlar versin. Dünya fani ve ölüm bazen çok ani. İnsan elini telefonuna atıp kriz geçiriyorum bile diyemiyor bazen. Tek başına kalınca da ölüm kaçınılmaz oluyor ne yazıkki. Rabbim yaşamında, ölümünde hayırlısını nasip etsin.
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH rahmet eylesin,mekanı cennet olsun,nur içinde yatsın.ailesine MEVLAM sabır versin.amin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar'dan KIZILELMA paylaşımı: Karalamalar ne kadar alçakça olursa olsun...
Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırmıştı! O gencin ilk ifadesi ortaya çıktı