CHP'li İBB'nin Çırağan'daki ağaç katliamının görüntüleri ortaya çıktı!

CHP'li İBB'nin Çırağan Caddesi'nde "kansere yakalandıkları" gerekçesiyle 112 çınar ağacını köklerinden kesmesine ilişkin görüntüler ortaya çıktı.

GİRİŞ 14.03.2022 01:55 GÜNCELLEME 14.03.2022 02:03
Bu Habere 140 Yorum Yapılmış

CHP'li İBB Beşiktaş'ta Çırağan Caddesi'nde yol boyunca uzanan çınar ağaçlarından 112 tanesini köklerinden kesti.

GEZİCİLER CHP'NİN SUNDUĞU BAHANEYİ DİLLERİNDEN DÜŞÜRMÜYOR

Gezi Parkında yeri değiştirilen ağaçları bahane ederek sokak eylemleri başlatan gezicilerin ağaç katliamında CHP'nin açıklamalarının ardına saklanarak aynı argümanları kullanıyor veya seslerini yükseltmiyorlar.

İBRETLİK ÜSKÜDAR ÖRNEĞİ

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, İBB'nin ağaç katliamına sosyal medya hesabından Çengelköy'de bulunan tarihi çınar üzerinden verdiği bir örnekle tepki böyle göstermişti:

Çengelköy’ün asırlık çınarı 2017’de yaşadığımız büyük bir fırtınada yerinden sökülmüş, bu hale gelmişti. Köklerine bakınca ağır hasta olduğunu da anlamıştı uzman arkadaşlar. Bir bebeğe nasıl bakılırsa öyle bakmış, tedavi etmiş, canlandırmıştık. Sonuç mu? Çook güzel oldu!

"BİZ KESERSEK 'HASTA AĞAÇLARDI' AK PARTİ KESERSE 'DOĞA KATLİAMI'"

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı ve İklim Başmüzakerecisi Prof. Dr. Mehmet Emin Birpınar konuyla ilgili iki yüzlü yaklaşımlara tepki göstererek "Muhalefetin ağaç kesimine bakışı Biz kesersek 'hasta ağaçlardı' AK Parti keserse 'doğa katliamı'" ifadelerini kullanmıştı.

"AĞAÇLARIN KESİLME NEDENİ REKLAM PANOLARI MI?"

CHP'li İBB'nin asırlık çınar ağaçlarını kestiği bölgede incelemelerde bulunan AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Adem Yıldırım şu ifadeleri kullanmıştı;

CHP'li İBB yönetimi tarafından Beşiktaş Çırağan Sarayı yolu üzerinde yüzlerce çınar ağacı kökünden kesilmiş. Tepkiler üzerine asırlık çınar ağacının kökleri ızgarayla gizlenmeye çalışılmış. Ağaç köklerinin üzerine beton dökülmüş. CHP'li İBB yönetimi asırlık çınar ağaçlarını, cadde üzerine yeni reklam panoları asmak için mi kesti? Özellikle insan yoğunluğunun en fazla olduğu cadde üzerindeki çınar ağaçlarının kesilmesinin özel nedeni reklam panoları mı? Göreceğiz. Sürecin takipçisi olacağız.

"İSTANBUL’UN BİR GÜZELLİĞİNİ DAHA YOK ETTİLER"

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, sosyal medya hesabından konuya ilişkin tepkisini şu sözlerle aktarmıştı; Bu caddeden kaç kere gözümü koca çınarlardan ayıramadan geçmişimdir, bilmem. “Ağaçlı Yol” diye anılan Dolmabahçe-Çırağan hattından söz ediyorum. En sevdiğim caddelerden biridir... Çınarların kesilmesiyle yüzü tamamen değişti. İstanbul’un bir güzelliğini daha yok ettiler.

GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI!

Asırlık çınar ağaçlarının CHP'li İBB'ye bağlı ekipler tarafından kesilme görüntüleri kameraya böyle yansıdı.

 

YORUMLAR 140
  • Misafirim ben 2 yıl önce Şikayet Et
    ağaçları kesenler odun çetesi, 150 ağaca ne oldu (450ton) fırınlara ve evlere satıldı
    Cevapla
  • Misafirim ben 2 yıl önce Şikayet Et
    ağaçları kesenler odun çetesi, 150 ağaca ne oldu (450ton) fırınlara ve evlere satıldı
    Cevapla
  • Halil usta 2 yıl önce Şikayet Et
    "16 milyon İstanbul'lu için çalışıyoruz" Ortada yapılan tamamlanan hiçbir şey yok, tek bir çivi çakma yok. Buraya da aynı reklamlarını asacaklar
    Cevapla
  • Mert haksever 2 yıl önce Şikayet Et
    Kir, yik, soy tabi hizmete vakit kalmiyor, yazıklar olsun akpartiye ders vericem diye bunlara oy atanlara!
    Cevapla
  • muhammet beyazal 2 yıl önce Şikayet Et
    Hani yeşil gidiyordu? İstanbul nimet nimet! yeyin efendiler için..günleri boğazınızdan gelir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bedeni eridi, azmi sapasağlam... Ebu Ubeyde’de 200 günde büyük değişim
Kurbanlık pazarlığı başladı! İşte büyükbaş küçükbaş hisse fiyatları...