Muhalif gazeteci Nihat Genç Millet İttifakı'nı yerden yere vurdu

Diyarbakır'da terör operasyonlarının durması için çağrı yapan skandal açıklamaya, Kılıçdaroğlu hiçbir tepki vermemişti. Muhalif gazeteci Nihat Genç, Millet İttifakı'nı yerden yere vurdu, "Altı partinin bölüşümüne itirazım var" dedi.

GİRİŞ 14.03.2022 11:37 GÜNCELLEME 14.03.2022 12:51
Bu Habere 130 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Diyarbakır ziyaretine, DİTAM Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Vural'ın sözleri damga vurmuştu. Vural, sınır ötesi operasyonların durmasını istemiş, CHP lideri ise skandal sözlere karşı hiçbir tepki göstermemişti. 

Kılıçdaroğlu'na, evlatlarını PKK'nın elinden almak isteyen Diyarbakır anneleri de tepki göstermişti. 

Diyarbakır'da toplantıda skandal sözler! Kılıçdaroğlu tek kelime cevap vermediDiyarbakır'da toplantıda skandal sözler! Kılıçdaroğlu tek kelime cevap vermedi

Cumhuriyet yazarına '6 parti' cevabı: Atı alan FETÖ'ye geçtiCumhuriyet yazarına '6 parti' cevabı: Atı alan FETÖ'ye geçti

Millet İttifakı'nın terör operasyonlarını savunamaması ve HDP'ye verdiği imtiyazlar kamuoyunda tepkiyle karşılanırken, muhalif gazeteci Nihat Genç de sert eleştirilerde bulundu. Sosyal medyadan kinayeli bir paylaşımla Millet İttifakı'nı hedef alan Genç, vatan hainlerinin vatanı satmak için detaylarda anlaşamadığını bu yüzden 'paylaşım savaşları' çıktığını belirtti. Genç, "Vatan nasıl satılır konusunun okullarda okutulması gerektiğini, yoksa ittifakın dağılacağını" söyledi. 

Genç, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: 

Arkadaşlar, vatan hainleri vatan nasıl satılır konusu detaylarında anlaşamıyorlar ve 'paylaşım' savaşları çıkıyor, bu yüzden 'vatan nasıl ve kimlere kimler satar' konusu okullarımızda okutulmalı, yoksa, Allah korusun ittifak dağılır, iktidar seçeneğimiz kalmaz!

Sizin için HDP'liler ve liberallerin Kılıçdaroğlu'nun Diyarbakır vaatlerini nasıl karşıladıklarını okudum. Özet: Cumhuriyet'in ve toprak bütünlüğünün ve anayasanın giriş maddelerinin lağvedilmesi ve özerk yönetim sözü... Tamam, anlaştık, okey Kılıçdaroğlu, ancak?

"VALLAHİ İTTİFAKI DAĞITACAK, BÜYÜK DERT!"

İşte, dert burada başlıyor, ülkenin yarısını verdin ama 'madenlerin nasıl -kime ne kadar- bölüşeceğinden somut şekilde hiç bahsetmiyorsun'. Yani, her şey tamam, bir tek, madenlerin bölüşülmesinde somut adımlar atılmıyormuş, vallahi, ittifakı dağıtacak büyük dert!

"ANADOLU TOPRAKLARI ADAK MI KURBAN MI?"

Benim de altı partinin 'bölüşümüne' itirazlarım var, malum, adak etini kesen yiyemez, adadığı yere verir, ancak kurban eti, üç parçaya bölünür ve bir parçası size kalır. Yani hangi parça kime kalacak, yani Anadolu toprakları adak mı kurban mı iyice belirtilmemiş!

Velhasıl, Sözcü'ye hangi bölgeler kalacak Halk TV'ye nereler verilecek Tele 1 nerelere hakim olacak, kahraman Atatürkçü yazarlara hangi vilayetler kalacak, metinde iyice belirtilsin, aman dikkatli olalım, bir tatsızlık çıkmasın, tek umudumuz ittifak dağılmasın!

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 130
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Muhalefetimiz maşallah çok liyakat sahibi kimseler. Ulan siz kim LİYAKAT kim. Onderiniz KK yalanin yalancinin önden gideni geri kalan da kuyruk. SİZİ GİDİLER SIZI.
    Cevapla
  • AdiL 2 yıl önce Şikayet Et
    Nihat Genç muhalif değil yurtseverdir. Yurtseverlik ise partili olmak değil, vatanı ve milletinin tarafında olmak demektir.
    Cevapla
  • Tahminci 2 yıl önce Şikayet Et
    6 lı ganyan tahmini nasıl olur
    Cevapla
  • Cemaldemir 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayin Erdogan olmasaydi Türkiye cok dan parcalanmisdi
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    7.ortak hdp o masanin altinda oturuyor ve onlara sopayi gosteriyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular