Mersin'de bıçaklı kavga: Bir ölü!

Mersin'in Tarsus ilçesinde, eğlence mekanında çıkan kavganın ardından darbedilen ve bıçaklanan kişi yaşamını yitirdi, gözaltına alınan 8 şüpheliden biri tutuklandı.

Mersin'de bıçaklı kavga: Bir ölü!
Mersin'de bıçaklı kavga: Bir ölü!
GİRİŞ 15.03.2022 13:52 GÜNCELLEME 15.03.2022 13:52
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Mersin İl Emniyet Müdürlüğünün yazılı açıklamasına göre, eğlence mekanına giden A.T. ile iş yeri sahibi ve çalışanları arasında, kadın çalışanlar sebebiyle tartışma yaşandı.

Tartışmanın ardından ayrıldığı işletmeye gece saatlerinde yeniden giden A.T. ile grup arasında kavga çıktı. Menteşoğlu Caddesi'ne kaçan A.T, burada darbedilip bıçaklanarak öldürüldü.

Çalışma başlatan polis, cinayet zanlısı F.G, A.T'yi darbettikleri belirlenen iş yeri çalışanları A.K. ile M.K. ve üzerinde tabanca bulunan M.H.K'nin da aralarında olduğu 8 şüpheliyi gözaltına aldı.

İşlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan F.G, nöbetçi hakimlikçe tutuklandı, diğerleri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Öte yandan, çevredeki güvenlik kamerasınca, şüphelilerin havaya ateş ederek kovaladıkları A.T'nin caddede yere düşmesi, darbedilmesi ve bıçaklanması görüntülendi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • Hışman 2 yıl önce Şikayet Et
    Yahu bu ülkede bu kadar kolay öldürme, yaralama, darb ve cebir vb..şiddet olaylarını olması ceza kanunlarının çok yetersiz olması ve bariz suçluların da avukat hakkı nın olmasının cezai müeyyide yi aza indirimde etkili olunmasindan dır..! Olan ölene oluyor sözü 'nün bu ülkede revaçta olması..!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı