Kaybolduktan 2 yıl sonra cesedi bulunan Semira olayında sıcak gelişme

Hatay'da, 5 yıl önce kaybolan ve 2019 yılında su kuyusunda cansız bedeni bulunan Semira Arslan'ın (17), ölümüyle ilgili gözaltına alınanlardan; birlikte yaşadığı iddia edilen İbrahim D. (38) adliye sevk edildi.

Kaybolduktan 2 yıl sonra cesedi bulunan Semira olayında sıcak gelişme
Kaybolduktan 2 yıl sonra cesedi bulunan Semira olayında sıcak gelişme
GİRİŞ 15.03.2022 21:12 GÜNCELLEME 15.03.2022 21:12
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Altınözü ilçesinde 2017 yılında kaybolan ve 2019'da su kuyusunda cesedi bulunan Semira Arslan’ın ölümüyle ilgili Altınözü Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla dün gözaltına alınan 6 kişiden biri olan İbrahim D. jandarmadaki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi.

Semira Arslan ile birlikte yaşadığı iddia edilen İbrahim D.'nin ‘çocuğa nitelikli cinsel istismar’ suçundan adliyeye sevk edildiği öğrenildi. Gözaltındaki genç kızın akrabası olan 5 kişinin ise jandarmadaki işlemlerinin sürdüğü bildirildi. 

YORUMLAR 4
  • Diriliş 2 yıl önce Şikayet Et
    17 Yaşında yaşından büyük işler . ilişkiler ve hüsran Allah ıslah etsin
    Cevapla
  • ismet 2 yıl önce Şikayet Et
    yeşilçam filmleri aşkı bilmem ne dizileri akla gelmeyen tüm sapkınlıkları aşıladı millete yıllarca dallas denen diziyi ailecek seyretti bu millet sonuç çürüyen toplum 2 kere evlenip boşanmak normal hale geldi nikahsız yaşamak özgürlük ayaklarımın üstünde duracam lafları vs vs vs
    Cevapla
  • Osmanlı 2 yıl önce Şikayet Et
    Çocuğa cinsel istismar deniyor ama filmler dizilerde 15 yaşında sevgililer aşklar meşkler çok normal. Adli vakaya dönünce çocuk. Evlenenince çocuk kızlar evlendirilmesin ama yaşlı zengine metres hayat yaşıyanca lolita sevgili. Batsın bu sapkınlığınız. Medyada sözde ilim adamları din adamları da sınıfta kaldı bu ahlak erezyonunda sesiz kalarak.
    Cevapla
  • Asiltürk 2 yıl önce Şikayet Et
    17 yaşındaki bir kızın "birlikte yaşadığı" cümlesi içinde yer alması bu toplumun genleri ve değerleri ile nasıl oynandığının çok acı bir örneğidir
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Eda Nur'un cemevindeki cenazesine CHP'den katılım olmadı! İBB kan parası mı teklif etti?
Ürünlerinde dışkı çıkan Nestle’nin bebek mamasında yeni skandal!