Beykoz’un ağabeyi Yücel Çelikbilek dualarla anıldı

Beykoz’un ağabeyi, önceki dönem Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, vefatının 2. sene-i devriyesinde düzenlenen Kuran-ı Kerim Tilaveti ve Mevlid-i Şerif programı ile anıldı.

Beykoz’un ağabeyi Yücel Çelikbilek dualarla anıldı
Beykoz’un ağabeyi Yücel Çelikbilek dualarla anıldı
GİRİŞ 19.03.2022 22:35 GÜNCELLEME 19.03.2022 22:36
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Beykoz Belediyesi, 15 seneyi aşkın yerel yönetim tecrübesiyle pek çok köklü hizmete öncülük eden önceki dönem Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in vefatının 2. sene-i devriyesinde anma programı düzenledi.

Beykoz Serbostani Mustafa Ağa Cami’nde düzenlenen anma programına, Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, Beykoz Müftüsü Ali Efe, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç ve Gençlik Kolları Başkanı Burak Karaçam ile ilçe yöneticileri, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve Çelikbilek ailesi katıldı.

İlçeye hizmetleriyle 7’den 77’e herkesin sevgisini ve takdirini kazanan “Beykoz’un Ağabeyi” Yücel Çelikbilek, hafızların sesinden Kuran-ı Kerim Tilaveti ve Mevlid-i Şerif ile yad edildi. 

Merhum Başkan Çelikbilek için, Eyüp Sultan Cami İmam Hatibi Erhan Mete ve Beytullah Özdemir, Eminönü Yeni Cami İmam Hatibi Emrullah Akbaş, Paşabahçe Cami İmam Hatibi Hasan Koçak, Ahmet Hamdi Akseki Cami İmam Hatibi Ömer Karakütükçü tarafından hatim duaları yapıldı, Allah’tan rahmet dilendi.

Duyguları anların yaşandığı programda merhum başkan için hep beraber dualar edildi. 

 

YORUMLAR 2
  • fahri 2 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH rahmet eylesin. mekanı cennet olsun.
    Cevapla
  • Ahmet koksal 2 yıl önce Şikayet Et
    Yeni başkan da tam bir üçkağıtçı... Zeytinburnunda yediği haltın haddi hesabı yok. Şimdi sıra Beykoz da
    Cevapla
DİĞER HABERLER
DEM Parti'den Türk bayrağı ve İstiklal Marşı skandalı! 2 Belediyeye soruşturma başlatıldı
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma