Bakan Koca'dan doktor Erdinç Köksal'a özür telefonu

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 14 Mart Tıp Bayramı'nda polis müdahalesi sırasında yere düşürülen 89 yaşındaki emekli doktor Erdinç Köksal'ı telefonla arayarak özür diledi.

Bakan Koca'dan doktor Erdinç Köksal'a özür telefonu
Bakan Koca'dan doktor Erdinç Köksal'a özür telefonu
GİRİŞ 22.03.2022 20:11 GÜNCELLEME 22.03.2022 20:14
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

89 yaşındaki Dr. Erdinç Köksal, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın kendisini telefonla aradığını ve özür dilediğini söyledi. Dr. Erdinç Köksal, Bakan Koca ile olan görüşmesini şöyle anlattı:

Gece saat 12'ye yakın beni sağlık bakanı aradı. Sağlık bakanı olduğuna inanamadım. ‘Üzüntülerimi bildirmek için arıyorum, özür dileriz' dedi. Ben de birisi dalga geçiyor zannettim. Gerçekten sağlık bakanı hekim kimliğiyle o telefonu açmakla çok değerli bir şey yaptı. Ben çok mutlu oldum. Ben belki konuşmalarda bazı şikayetlerimizi de bildirmiştik lakin ne olursa olsun hekim kimliğiyle üzüntümüzü paylaşmasını şükranla yad ediyorum

Dr. Erdinç Köksal, Bakan Koca'ya doktorlara uygulanan şiddetten şikayetçi olduğunu ve Bakan Koca'nın, Adalet Bakanı ile bu durumu görüşeceğinin sözünü verdiğini açıkladı.

YORUMLAR 12
  • TiGeR 2 yıl önce Şikayet Et
    89 yaşındaki doktor ve yanındakiler Tıp Bayramında polisin müdahalesini gerektirecek hangi tutum ve davranışta acaba? Sayın Koca gerçekten çok nezaketli. Dede sen de git evine.
    Cevapla
  • Bülent 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne gereği var? Ben de 50 Yaşında bir engelli vatandaşım. Toplum huzurunu bozucu bir eyleme kalkışmışsam bi zahmet polis bana da müdahale etsin. Polisin görevi bu tür huzur bozucu eylemleri önlemek değil mi?
    Cevapla
  • musa mutlu 2 yıl önce Şikayet Et
    yere düşüren polisler tutuklansın mı?
    Cevapla
  • Ugur 2 yıl önce Şikayet Et
    Ayrıcalıklı zümreler oluşturmaya devam edin bakalım sonu ne olacak hiç diğer ülkelere bakiyormusunuz. Doktor görevini yapan copcuden üstün değildir karşılığında maaş alıyorlar. Devletten aldığı maaşla millete ahkam kesiyorlar
    Cevapla
  • Yiğido 2 yıl önce Şikayet Et
    Bakan bey özür dileyerek şimartiyorsunuz sonra başedemiyorsunuz bu yaşlıları fazla şımartın lütfen evinde torunuyla tosunuyla otursun nedemek polisin karşısında eylem yapmak vatan hainleri gibi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
2024 Volkswagen Tiguan satışa sunuldu! İşte fiyatı
Mavi Vatan’da yeni sayfa: KALKAN DİHA