Ümraniye'de mağaza açılışında ucuz halı izdihamı

Ümraniye'de açılışı yapılan zücaciye mağazasında, ilk gününe özel yapılan indirim izdihama neden oldu. Kapıların açılmasıyla birlikte 10 liraya satılan halıları almaya çalışanlar ezilme tehlikesi geçirdi.

Ümraniye'de mağaza açılışında ucuz halı izdihamı
Ümraniye'de mağaza açılışında ucuz halı izdihamı
GİRİŞ 29.03.2022 22:08 GÜNCELLEME 29.03.2022 22:12
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Atatürk Mahallesi'nde açılışı gerçekleştirilen zücaciye mağazasında, ürünlerde ilk güne özel indirim uygulandı. İndirimden faydalanmak isteyenler açılışa yoğun ilgi gösterdi. Mağazanın önünde uzun kuyruk oluşturanlar kepenklerin açılmasıyla birlikte içeriye girmeye çalıştı.

10 LİRAYA HALI ALMAK İSTEYENLER EZİLME TEHLİKESİ GEÇİRDİ

İlk güne özel halı fiyatlarının 10 lira olduğunu duyurması üzerine izdiham oluştu. Mağazada yaşanan yoğunluk nedeniyle halılar kamyonetten dağıtılmaya başlandı. Bu sefer de halı almaya çalışanlar kamyonetin önünde yoğunluk oluşturdu.

Kalabalık arasında kalan bir çocuk güçlükle çıkarıldı. Küçük çocuk gözyaşlarını tutamazken, annesi, "Ucuz halı alma isterken, çocuk eziliyordu az kalsın. Korktu ama iyi bir şey yok" diye konuştu.

Ayşe Çakır ise, "Ben böyle bir şey görmedim. Bir de gözleri doymuyor. 3 alıyor, 5 alıyor gidiyor. Sonra bir daha geliyor. İzdiham oldu, canlarından olacaklar" dedi.

Halıyı mağazaya getiren firma çalışanı Mert Dokay, "200-300 liralık halıları bugün açılışa özel 10 liradan veriyoruz. Bayağı bir yoğunluk, izdiham var" şeklinde konuştu. Onlarca halı dakikalar içinde tükendi.

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 10
  • efgan 2 yıl önce Şikayet Et
    Hani ya bu Millet açtı!!
    Cevapla
  • VatandaŞ 2 yıl önce Şikayet Et
    Hiç mi halınız yok, hiç mi birşey görmediniz. Konu yokluk değil, Asalet yokluluğu
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Ya adam market arabasın 5 lt. Lik yağlarla doldurmuş. Belki 10 şişe beşlik. Gözüm korktu. Ne zaman tüketeceksin onu enaz 6 sy gider. Belki başkasının bu gün kullanacak yağı yok. Biz ne olduk böyle kıtlık olsa öldürecez birbrimizi demekki.
    Cevapla
  • mmm 2 yıl önce Şikayet Et
    ne acaip bir millet olduk çıktık.ne kannat ne şükür nede hamd.sonrada çıkarlar açız diye bağırırılar.bu seferde gerçek fıkaraları böyleler,nin yüzünden gale almazlar.bide kıtlık olsa mazallah.bunlar insanı bile keser yerler.türk kadınları boş vites oldu çıktılar.çok şımarıklar çokkkk.
    Cevapla
  • İshak 2 yıl önce Şikayet Et
    bu millet yüzünden bu ülkenin ekonomisi düzelmez.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İzmir'de ortalık savaş alanına döndü!
Selçuk Bayraktar'dan KIZILELMA paylaşımı: Karalamalar ne kadar alçakça olursa olsun...