Ümit Özdağ'ın 'Suriye' paylaşımı yalan çıktı!

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın Suriyelilerin Hatay'da bir genç kızı taciz ettiği iddiası yalan çıktı.

Ümit Özdağ'ın 'Suriye' paylaşımı yalan çıktı!
Ümit Özdağ'ın 'Suriye' paylaşımı yalan çıktı!
GİRİŞ 31.03.2022 02:57 GÜNCELLEME 31.03.2022 02:58
Bu Habere 71 Yorum Yapılmış

Suriyeliler konusunda her gün yalan ve kurgu haberler paylaşan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın Suriyelilerin Hatay'da bir genç kızı taciz ettiği iddiası da yalan çıktı.

HATAY’DA TACİZ İDDİASI

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, dün gece yaptığı paylaşımda “Antakya’da Suriyelilerin bir kızı taciz etmesi üzerine, kızın ailesinin de aralarında bulunduğu halk Suriyeli ailenin evine/iş yerlerine saldırdı. Olay yerine güvenlik güçleri sevk edildi. 3 Suriyeli hastaneye sevk edildi. Suriyelileri vatanlarına yollayın. Yoksa olaylar büyüyecek” dedi.

OLAYIN ASLI BAŞKA ÇIKTI

Özdağ’ın iddia ettiği ‘büyük kavga ve saldırı’dan tek bir kare görüntü henüz ortaya çıkmamışken olayın aslının çok başka olduğu ortaya çıktı. Olay anına tanık olanların ifadelerine göre; sevgili olan 14-15 yaşlarında Türk vatandaşı bir kız ile aynı yaşlardaki Suriye uyruklu bir delikanlı Hatay’a bağlı Avsuyu’nda bir parkta buluşuyor. O sırada parka kızın ailesinin de gelmesi üzerine gerginlik yaşandığı; ancak olayın Özdağ’ın iddia ettiği gibi büyümediği aktarıldı.

Olayın tacizden kaynaklanmadığı, yaralama, mala zarar verme gibi eylemlerin gerçekleşmediği de görgü tanıklarının aktardıkları arasında.

DEĞİRMENCİ: ÖZDAĞ AÇIK AÇIK YALAN SÖYLÜYOR

UMED Başkanı Aslan Değirmenci, Özdağ'ın tweetini alıntılayarak, "Ümit Özdağ, açık açık yalan söylüyor. Olayın aslı şu şekildedir. 14-15 yaşlarında Türk vatandaşı bir kız ile aynı yaşlardaki Suriye uyruklu çocuğun aralarında gönül ilişkisi bulunması ve birlikte parkta kızın ailesinin görmesi üzerine olay çıktığı. Olayın büyümediği, tarafların itidalli olması hususunda uyarıldığı ve herhangi bir yaralama veya mala zarar verme hususlarının gerçekleşmediği ve konunun kapandığı öğrenildi" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 71
  • Volkan 2 yıl önce Şikayet Et
    Çin'de de Türk vatandaşlığı reklamı! Tiktok'ta yayınlanan videolarda, Çin merkezli gayrimenkul satıcılarının Türk vatandaşlığını göstererek reklamlar yaptıgı görüldü. Bu ülke sessiz bir şekilde işgal ediliyor ve buna karşı çıkan vatansever Türk milletine ırkçı diyorlar. Yazıklar olsun. Bu devletin adı Anadolu Birleşik Devletleri değil Türkiye Cumhuriyeti.
    Cevapla
  • Selman 2 yıl önce Şikayet Et
    Ümit Özdağ: "Sultan Mehmet'in bu şehri almak için verdiği savaşı düşünün. Şimdi ise sessiz sedasız Bizans'tan aldığımız şehri Suriyelilere, Afganlara bırakmak üzereyiz."
    Cevapla
  • Sls 2 yıl önce Şikayet Et
    Vatanı için ölmeyi göze alamayanlara acımıyorum hiç kusura bakmayın
    Cevapla
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Cahil Hain Partililer güruhunun YALANCI HASTALIĞI bulaşıcı galiba.
    Cevapla
  • Sedef 2 yıl önce Şikayet Et
    Suriyelilerin taciz ve tecavüzcü olduğunu herkes biliyor boşuna aklamaya çalışmayın
    Cevapla
  • !!!!!!!! 2 yıl önce Şikayet Et
    İşte ülkede bu kadar çok sapık varken bir de Suriyeli cinsi sapıklarla uğraşıyoruz!!! Ayrıca eli silah tutabilecek Suriyeli erkeklerin hepsi bu ülkede başıboş bir şekilde geziyor sizce bu normal mi?? Ülkemizde istemiyoruz bunun neresini anlamıyorsunuz bunlar mı aklınız kıt ??
    Cevapla
  • Hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    Yer Adapazarı : Fabrikada çalışan iki işçi sırf Suriyelilere gıcık olduklarından aynı fabrikada işçi olan Suriyelinin de mesaide olmasından faydalanarak evini basarlar. Bir çocuklu 8 aylık hamile Suriyeli kadına defalarca tecavüz ederler . Daha sonra hamile kadını ve evdeki küçük çocuğunu katlederler . Tabi çok geçmeden yakalanıp mahkemeye çıkarlar savunmaları daha da iğrençtir. "Ne yapalım kadın çok güzeldi, dayanamadık " Soruyorum acaba kaç Suriyeli böyle bir vaka yaşattı biz Türklere. Unutma bir de hesap günü var , hatta " Kınamayınız ,kınadığınız şey başınıza gelmeden ölmezsiniz" Hadisi şerifi var. Kimbilir bu bühtanın yüzünden aynı olay belki de senin başına gelir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam