35 yıllık hayat arkadaşını pompalı tüfekle vurdu

Aydın'ın Söke İlçesinde Nail Sedan (54), geçimsizlik nedeniyle kendisinden boşanmak isteyen 35 yıllık hayat arkadaşı Esma Sedan'ı (52) pompalı tüfekle vurdu.

35 yıllık hayat arkadaşını pompalı tüfekle vurdu
35 yıllık hayat arkadaşını pompalı tüfekle vurdu
GİRİŞ 06.04.2022 03:45 GÜNCELLEME 06.04.2022 03:45
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Olay, saat 11.00 sıralarında kırsal Çalışlı Mahallesinde meydana geldi. 35 yıllık evli ve 4 çocuk sahibi Nail Sedan ve Esma Sedan iddia göre son zamanlarda şiddetli geçimsizlik nedeniyle kavga etmeye başladı. Esma Sedan, kısa bir süre önce avukat aracılığıyla boşanma davası açtı. Boşanmak isteyen eşini ikna etmeye çalışan Nail Sedan ile Esma Sedan arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın ardından Nail Sedan, pompalı tüfekle eşine ateş etti. Esma Sedan vücuduna isabet eden saçmalarla yaraladı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralı kadın ambulansla Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesine kaldırılırken, eşini yaralayan Nail Sedan ise tüfekle birlikte gözaltına alındı. Nail Sedan jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 2
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    35yıllık eşini boşayınca sana ne verecekler ardında kalan 4çocuk ve huzursuzluk adam belliki istemiyo ailenin dağılmasını neden kaşınırsınız sonuçta yine bir dram ve cinayet
    Cevapla
  • vatandaş nuri 2 yıl önce Şikayet Et
    yine şeytan kazandı..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Almanya'dan Türkiye açıklaması: Her zaman kolay olmayan bir ortak
IMF'den küresel ekonomi açıklaması: Endişelenecek çok şey var