Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcılığına Rıdvan Duran atandı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına ilişkin atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de yayınlandı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcılığına Rıdvan Duran atandı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcılığına Rıdvan Duran atandı
GİRİŞ 08.04.2022 02:21 GÜNCELLEME 08.04.2022 05:14
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararlara göre, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcılığına Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Rıdvan Duran atandı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Orhan Koç ise görevden alındı.

RIDVAN DURAN KİMDİR

Rıdvan Duran 1972 yılında Sakarya’da doğdu.

Sakarya İmam Hatip Lisesinden mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nde üniversite eğitimini tamamladı.

Sakarya Üniversitesi’nde “Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri” bölümünde master yapan Duran, Sakarya’da yerel bir radyo kurarak, radyonun Genel Yayın Yönetmenliği yaptı.

1994 yılında Adapazarı Belediyesi’nde Basın ve Halkla İlişkiler Müdür Yardımcısı olarak göreve başladı.

1996-2004 yılları arasında Adapazarı Belediyesi ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nde Özel Kalem Müdürlüğü görevini yürüttü.

2004-2008’de Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı yapan Duran, daha sonra SASKİ Yönetim Kurulu Üyeliği ve Sakarya Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

2014-2017 yıllarında Anadolu Ajansı İnsan Kaynakları ve İdari İşler Direktörü olarak görev yaptı.

2017 yılında İBB Kültür A.Ş. Genel Müdürü olarak göreve başlayan Duran, 2018 yılında İBB Kültür Daire Başkanı olarak göreve atandı.

16 Ağustos 2019 tarihinde Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğü görevine atanan Duran, Sakarya Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanlığı, Sakaryaspor Kulüp Asbaşkanlığı ve Başkan Vekilliği görevlerinde de bulundu. 

Duran, halen Türkiye Wushu-Kungfu Federasyonu Asbaşkanı olup, Prof. Dr. Fuat Sezgin İslam Bilim Tarihi Araştırmaları Vakfı Yönetim Kurulu Üyeliği yapmaktadır.

Rıdvan Duran evli ve 4 çocuk babasıdır.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • Putinnn 1 yıl önce Şikayet Et
    Onu al bunu ver; bunu al onu ver! Bu ne ya ulan ne kadar yandaş varsa herhalde hepsi bu dünyadaki ekonomik hayatlarına garantiye aldı. İleride hepsi yüksek süper emekli olacak.
    Cevapla
  • Muzaffer 1 yıl önce Şikayet Et
    Yurdışı borçlanması ile emekli olanlara yurtdışında asgari ücretle tekrar çalışma hakkı tanınmışken, Şimdi yurtdışında 6 aydan fazla kalanın maaşı kesilecek vs deniliyor. Bu nasıl bir yönetim, Bu nasıl bir tezat anlamak mümkün değil.
    Cevapla
  • Artvin 1 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlı olsun diyelim yalnız halk Aile bakanı olarak Saliha erdimi görmek ister neden bu isteklerimiz yerine getirilmiyor .Sayın Cumhurbaskanimiz gereğini yapacaktır diye umut ediyoruz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!