TÜGVA binası önüne patlayıcı bırakan terörist yakalandı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 21 Nisan'da İstanbul Gaziosmanpaşa'daki TÜGVA Temsilciliği binası önüne el yapımı patlayıcı bırakan teröristin yakalandığını bildirdi.

TÜGVA binası önüne patlayıcı bırakan terörist yakalandı
TÜGVA binası önüne patlayıcı bırakan terörist yakalandı
GİRİŞ 26.04.2022 20:41 GÜNCELLEME 27.04.2022 12:57
Bu Habere 68 Yorum Yapılmış

Geçen Perşembe günü saat: 05.55 sıralarında Gaziosmanpaşa ilçesinde bulunan TÜGVA Vakfı'na zaman ayarlı bomba ile bir saldırı olmuş ve saldırıya yönelik çalışmalarda; olayı gerçekleştiren B.Y., dün saat 15.00 sıralarında Pendik'te gözaltına alınmıştı.

B.Y.'nin kullandığı değerlendirilen Tuzla'da 3, Beykoz'da 1, Küçükçekmece'de 1 olmak üzere toplamda (5) adrese yönelik Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerce operasyon düzenlendiği açıklandı.

B.Y.'nin saldırıyı gerçekleştirdikten sonra dönerken giydiği kıyafetlerden tespit edildiği belirtilirken, dönüş anında giydiği değerlendirilen kıyafetlere ve dijital malzemelere incelenmek üzere el konuldu. Ayrıca eylemi gerçekleştiren şüpheli B.Y. ile irtibatlı olduğu belirlenen K.Ç.'nin de gözaltına alındığı bildirildi.

Bakan Soylu, Twitter'dan yaptığı açıklamada, "21 Nisan günü saat 05.46'da, İstanbul Gaziosmanpaşa TÜGVA Temsilciliği binası önüne el yapımı patlayıcı bırakan terörist B.Y, İstanbul polisinin başarılı operasyonu ile yakalandı. Polis teşkilatımıza ve emniyet istihbarat birimlerimize tebrikler." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 68
  • snx 2 yıl önce Şikayet Et
    yakalansa ne olur alın içerde besleyin 3 sene sonra bırakın yine eylem yapsın.bizdeki sistem bu aptallık yani
    Cevapla
  • irfan 2 yıl önce Şikayet Et
    çok şükürler olsun.Sayın hakimler gereken cazayı verirler inşallah.
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Yakalanan Terörisleri idam etmezseniz hakkım helal değil
    Cevapla
  • ARİF K. 2 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçtarın Oğlu, İmamın Oğlu, Kaftancının Oğlu ... bu oğullara dikkat edilmeli. Bukadar Oğlanın bir arada olduğu yerde bir sıkıntı var. Farkındamısınız hep kendilerini Türk milletinin bir ferdi olduğunu ispatlamak içinmidir, yoksa gerçek kimliklerini gizlemek içinmidir bilinmez hepsi birilerinin oğluymuş ama hiç bu milletin evladı olamamışlar? Neden hep soyisimleri bizdenmiş gibi olanlar hep bu millete düşman?
    Cevapla
  • Çiçek 2 yıl önce Şikayet Et
    İdam edin Allah DEVLETİMİZİ KORUSUN bu CHP hdp den pkkdan inşallah ve diger ne kadar düşman varsa 2 yüzlü yalancı varsa Allah bizi korusun inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas, 2 İsrailli esirin görüntüsünü paylaştı: "Ya esirler ya da savaş"
Tayvan'dan son dakika Çin duyurusu! Savunma bölgesi ilan edildi: 22 askeri araç...