PKK elebaşı Duran Kalkan'dan itiraf: Bizi ortadan kaldıracaklar

Irak'ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit Operasyonu, PKK elebaşı Duran Kalkan'ın kabusu oldu. Terörist Kalkan, "Gerilla üslenmesini ortadan kaldıracaklar. Bu gerçeği görmek lazım." itirafında bulundu.

PKK elebaşı Duran Kalkan'dan itiraf: Bizi ortadan kaldıracaklar
PKK elebaşı Duran Kalkan'dan itiraf: Bizi ortadan kaldıracaklar
GİRİŞ 28.04.2022 03:19 GÜNCELLEME 28.04.2022 03:23
Bu Habere 243 Yorum Yapılmış

Örgütün kanalına konuşan PKK'lı Duran Kalkan, terör örgütünün parça parça zayıflatıldığını ve sıranın merkez alana geldiğini söyleyerek, "Gerilla üslenmesini ortadan kaldıracaklar. Bu gerçeği görmek lazım." itirafında bulundu.

Irak'ın kuzeyinde gerçekleştirilen Pençe Kilit Operasyonu sonrası köşeye sıkışan terör örgütü PKK'ın sözde yürütme komitesi üyesi Duran Kalkan Türkiye'ye yönelik küstah bir tehditte bulunmuştu. Terörist Kalkan operasyonların devam etmesi halinde savaşı Türkiye şehirlerine taşıyacaklarını belirtmişti.

OPERASYONLARDAN SONRA DİLİ DEĞİŞTİ!

Zap, Metina ve Avaşin-Basyan'daki terör koridorunun temizlenerek güvenli bölge oluşturulması amacıyla başlatılan Pençe-Kilit operasyonu başarıyla devam ediyor. Operasyon kapsamında terör örgütü PKK iyice köşeye sıkışırken, örgüt elebaşı Duran Kalkan, itiraf gibi açıklamalarda bulundu.

"BİZİ TÜMDEN YOK ETMEK İSTİYORLAR"

Örgütün medyasına konuşan terörist elebaşı, PKK'nın parça parça zayıflatıldığını ve sıranın merkez alana geldiğini söyledi. Kalkan, "Bizi tümden yok etmek istiyorlar" dedi.

"BİZİ ORTADAN KALDIRACAKLAR, BU GERÇEĞİ GÖRMEK LAZIM"

Terörist elebaşı Duran Kalkan, "ZAP Bölgesinde başarılı olurlarsa diğer gerilla bölgelerini, Hakurk'dan, Haftanin'e kadar tümden denetim altına alacaklar. Gerilla üslenmesini ortadan kaldıracaklar. Bu gerçeği görmek lazım." itirafında bulundu.

DEVLET BAHÇELİ SERT KARŞILIK VERMİŞTİ

MHP lideri Devlet Bahçeli,  PKK elebaşı Duran Kalkan'ın "Operasyonlar devam ederse savaşı Türkiye şehirlerine taşıyacağız" şeklindeki küstah tehdidine; Bir yiğidimiz leşini yere serecek" sözleriyle karşılık verdi.

PENÇE-KİLİT OPERASYONU NEREDE YAPILIYOR?

Pençe-Kilit operasyonu Irak'ın kuzeyindeki Metina, Zap ve Avaşin-Basyan bölgelerinde yapılıyor.

 

YORUMLAR 243
  • Vatansever 18m 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir pkk elebaşı bir ülkenin muhalefet partisi ve ortaklarından meded uymuyorsa demekki mevcut iktidar doğru yoldadır o yüzden bir kez daha reisle yola devam diyorum
    Cevapla
  • ekrem 1 yıl önce Şikayet Et
    ''yürütme komitesi'' (!) aptal gerillaların (!) sırtından malı yürütüyor gerçekten. zavallı ahmaklar !
    Cevapla
  • VEFA 2 yıl önce Şikayet Et
    Evet bütün çabamız bu yönde ALLAHIN izni ile
    Cevapla
  • kürt-türk 2 yıl önce Şikayet Et
    daha gebertmediler mi bunu.. hala konuşuyo vatan haini
    Cevapla
  • Hüseyin Aydoğan 2 yıl önce Şikayet Et
    Çokkkk bile yaşadınız köpek sürüleri inşallah MEHMET CİK HEPİNİZİ cehenneme gönderecek ALLAH ın izninizle inşallah bölücü terör örgütü hainler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Eyüpsultan'da okul müdürünü öldüren şahıs hakkında yeni gelişme! Karar verildi
Ülkelerin 2024 yılı savunma bütçesi açıklandı! Türkiye sıra atladı...