Asiye'nin annesi: Bir kere yüzüne tüküreyim, başka bir şey istemiyorum

Esenler'de öldürülen Asiye Nur Atalay'ın annesi Rahşan Atalay, "5 senedir kızıma takıntısı vardı. Ortaokuldan beri kızımın peşindeydi. Çocukla konuştum, yalvardım, şikayet ettim. Kızım başkasıyla evlenecek diye böyle yaptı" dedi.

Asiye'nin annesi: Bir kere yüzüne tüküreyim, başka bir şey istemiyorum
Asiye'nin annesi: Bir kere yüzüne tüküreyim, başka bir şey istemiyorum
GİRİŞ 05.05.2022 18:14 GÜNCELLEME 05.05.2022 18:15
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

ESENLER'de öldürülen Asiye Nur Atalay'ın annesi Rahşan Atalay, "5 senedir kızıma takıntısı vardı. Ortaokuldan beri kızımın peşindeydi. Çocukla konuştum, yalvardım, şikayet ettim. 2 sene yattı sonra psikolojisi bozuk diye dışarı çıktı. Kızım başkasıyla evlenecek diye böyle yaptı" dedi.

Esenler'de Ümit K. tarafından öldürülen 19 yaşındaki Asiye Nur Atalay'ın cenazesi ilk olarak Esenler Turgut Reis Mahallesi'ndeki evinin önüne getirildi, helallik alındı. Yakınları ayakta durmakta zorlandı. Helallik alındıktan sonra Asiye Nur Atalay'ın telli duvaklı tabutu Cabir Bin Abdullah Camii avlusuna götürüldü.

Cenaze töreninde konuşan acılı anne Rahşan Atalay, “bir kere karşıma çıkarsınlar yüzüne tüküreyim başka bir şey istemiyorum” dedi.

"ORTAOKULDAN BERİ KIZIMA TAKINTILIYDI"

Asiye Nur Atalay'ın annesi Rahşan Atalay, "Onu Allah'a havale ediyorum. Kızım benim melek oldu. Asiyemin yaşadığını kimse yaşamasın. Yakalanması sadece biraz içimi rahatlattı. Ama benim kızım gitti ne fayda. Hiçbir şey fayda etmiyor. Kızımla en son dün konuştuk. Bana tost yapmıştı, beraber yedik. Sonra bayramlaşmaya gitti. Arkadaşıyla yemeğe gitti geri geleceğini söyledi. Kızımı almaya gittim, başka arkadaşına gitmişler" dedi.

Atalay,  "Ben eve gelene kadar olay olmuş. 5 senedir kızıma takıntısı vardı. Ortaokuldan beri kızımın peşindeydi. Çocukla konuştum, yalvardım, şikayet ettim. 2 sene yattı sonra psikolojisi bozuk diye dışarı çıktı. Kızım başkasıyla evlenecek diye böyle yaptı. Evleneceği çocukla konuşuyordu, beni tanıştırdı. Kızım başkasıyla evlenecekti. Onu Allah'a havale ediyorum. Bir kere önüme çıkarsınlar sadece yüzüne tükürmek istiyorum. Kızım Topkapı Matbaacılar Sitesi'nde çalışıyordu. Grafikerlik yapıyordu. Arkadaşındayken beni aramıştı ama telefon çok az çekiyordu, ne dediğini duyamadım. Suçu olmasına rağmen dışarıda, kızımın doğum gününde dışarı çıktı" diye konuştu.

"HEPİMİZİN EVLADI VAR. YETER" 

Aile yakını Neriman Ekşioğlu, "Artık herkes eşini, 'Seni Bergen gibi yaparım' diye tehdit ediyor. Bunları alın içeride tıkın yaşatmayın. İşkence yapın, hepimizin evladı var. Yeter" şeklinde konuştu.

Atalay'ın cenazesi ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından defnedilmek üzere Sultangazi Habibler Yeşil Yayla Mezarlığı'na götürüldü.

YORUMLAR 25
  • Gazi Şehir 4 ay önce Şikayet Et
    Sevmek suç olmaktan çıkmalı kadınlarla ilgili yeni yasalar erkekleri daha da tahrik edip katil ediyor yazık hem kıza hem bu oğlana biri mezara diğeri zindana.
    Cevapla
  • emekli 1 yıl önce Şikayet Et
    adamın onlarca sabıkası var dışarıda geziyor bu tür suçları işleyenler genelde daha öncesinde defalarca suç işlemiş girmiş çıkmış girmiş çıkmış yani sabıkalı tipler kısacası cezalar yetersiz caydırıcı değil malesef hükümetin başarısız olduğu sınıfta kaldığı konulardan birtanesi
    Cevapla
  • mavera 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu gibi canileri yaşatmayacaksın.Cani yaşadıkça o ailenin acısı dinmez.Allah sabır versin.
    Cevapla
  • amin 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Allah sabır versin
    Cevapla
  • İstanbul lu 1 yıl önce Şikayet Et
    cezalar çok pasif herkes korkusuz ca olay yapmaktadır yazık giden artık gelmiyor bu genç kızımızın ailesine sabır versin inşallah
    Cevapla
  • ali 1 yıl önce Şikayet Et
    tamam AB ye girme isteğimiz, idam yasağı vs aşamıyoruz kuralları anlıyoruz. o vakit devletim çaktırmadan hapishanelerde adam tutamaz mı bunları intahar göstertecek şekilde temizleyen bir ekip kursalar. işi bitiren başka bir şehirdeki hapishaneye geçse, aynı yerde göze batmasa. temizlik imandan gelir. kıssasa kıssas.
    Cevapla
  • Attila 1 yıl önce Şikayet Et
    Yaw sen AB'yi önüne geçenin cinayet işlediği, 20 suç kaydı bulunanın dışarda gezdiği bir yer mi sanıyorsun? AB mi diyor af çıkar, cezaları hafiflet diye? Bu suçlular karşılarında Alman polisini görseler korkudan felç geçirirler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
S&P'nin not kararı sonrası Bakan Şimşek'ten ilk açıklama
MSB duyurdu: 7 PKK'lı terörist etkisiz!