Alpaslan Kuytul, Ağrı’daki cezaevine gönderildi

Adana'da tutuklanan Alparslan Kuytul, gönderildiği Adana Kürkçüler Cezaevi’nden, Ağrı’daki Patnos L Tipi Kapalı Cezaevi’ne sevk edildi. Kuytul’un savcılıktaki ifadesinde hakkındaki tüm suçlamaları reddettiği öğrenildi.

Alpaslan Kuytul, Ağrı’daki cezaevine gönderildi
Alpaslan Kuytul, Ağrı’daki cezaevine gönderildi
GİRİŞ 10.05.2022 17:54 GÜNCELLEME 10.05.2022 17:54
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

İş insanı Koray Sarısaçlı'nın geçen yıl 8 Eylül'de 4 kişi tarafından kaçırılıp, 13 gün sonra serbest bırakılmasına ilişkin açılan davada kapatılan Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı'nın kurucusu Alparslan Kuytul hakkında yakalama kararı çıkartıldı. Belge ve ifadelerin ardından çıkartılan karar sonrası Kuytul, dün sabah erken saatlerde gözaltına alındı. Yüreğir Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirilen Alparslan Kuytul, adliyeye götürüldü. Bu sırada hastane çıkışında toplanan destekçileri, Kuytul lehine slogan attı.

İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 'kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma, gasp, adam yaralamaya azmettirme, işkence' suçlamasıyla gözaltına alınıp, adliyeye sevk edilen Alparslan Kuytul tutuklandı. Kuytul’un savcılıktaki ifadesinde hakkındaki tüm suçlamaları reddettiği öğrenildi. Öte yandan, Sarısaçlı'nın kaçırılmasıyla ilgili açılan davada tutuklu sayısı Alparslan Kuytul'la birlikte 8'e yükseldi.

Adana Kürkçüler Cezaevi’ne gönderilen Kuytul, bugün Ağrı’daki Patnos L Tipi Kapalı Cezaevi’ne sevk edildi

YORUMLAR 22
  • Ayhan Birol 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen aklı başında bir vakıf önderi olsaydın peşinden gidenleri devletine karşı kışkırtmazdın. Güya ihvan...güya davetçi...İslam'a davet ediyor kimleri müslümanları. Elbette senin gibi düşünmeyenler Hakk yolda değil öyle mi. Kardeşim Din Kemal'e ermiştir dileyen inansın istemeyen inanmasın. Bu ülkede İslam Dinini Kamil manada yaşayan bir tek sen ve bağlıların mı? Fitne çıkarmayın.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar diin Tüccarları adilerrr
    Cevapla
  • Envers 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir Batmanlı olarak söylüyorum güzelim cennet ülkemde müslümanların kalesi Türkiye'de maalesef hainlere çok tolerans tanılıyor okadarki artık heryerdeler ve şu bı gercekki fazla iyilikten maraz doğar.
    Cevapla
  • Gaziantep 27 1 yıl önce Şikayet Et
    Iki gun sonra geri çıkarırlar. Sanki dizi izliyoruz gir çık bunedir arkadaş yeter.Ciddi olun biraz,sucluysa belirleyin cezasını yatsin icerde,sucsuzsa neden itibar zedeliyorsunuz.Adalet te ciddiyet olmali ki kimse suça meyil etmesin
    Cevapla
  • çakar........... 1 yıl önce Şikayet Et
    işi fitne çıkarmak olan bu kişiler idam edilmeli ( bunlar vatan hinidir )
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çin lideri Cinping'den ABD Dışişleri Bakanı Blinken hakkında olay sözler
Kadirov'un durumu kötüye gidiyor! İşte yerine geçebilecek 4 isim...