Bu kadar da olmaz: Vicdansız anne, 2 yaşındaki çocuğuna sigara içirdi!

Aydın'da Melisa S.'nin (23), oğlu S.T.'ye (2) sigara içirdiği görüntüler ortaya çıktı. Polis, görüntüyle savcılığa suç duyurusunda bulunulması üzerine çocuğuyla ortadan kaybolan Melisa S.'nin yakalanması için çalışma başlattı.

Bu kadar da olmaz: Vicdansız anne, 2 yaşındaki çocuğuna sigara içirdi!
Bu kadar da olmaz: Vicdansız anne, 2 yaşındaki çocuğuna sigara içirdi!
GİRİŞ 11.05.2022 13:09 GÜNCELLEME 11.05.2022 13:13
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Efeler ilçesinde yaşayan Melisa S., iddiaya göre, 'uyuşturucu kullanmak ve satmak' suçundan cezaevinde olduğu öğrenilen, dini nikahla birlikte yaşadığı Serhat Taşlı'dan (28) olan oğluna, evine gelen 1'i kadın 2 arkadaşının yanında sigara içirdi.

Melisa S.'nin arkadaşı, bu anları cep telefonu kamerasıyla görüntüledi ardından da Taşlı'nın kız kardeşiyle paylaştı. Serhat Taşlı'nın kız kardeşi ise görüntülerle Aydın Cumhuriyet Başsavcılığı'na gidip, suç duyurusunda bulundu.

Görüntüler üzerine savcılık, soruşturma başlattı. Savcılığın talimatı üzerine harekete geçen polis, uyuşturucu kullandığı da öğrenilen Melisa S.'nin yakalanması için çalışma başlattı. Ancak Melisa S., evinde bulunamadı.

Çocuğunu da alarak ortadan kaybolan Melisa S.'nin sürekli adres değiştirdiği belirlendi. Polis, Melisa S.'nin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 18
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar , Allah dan, onun kitabı kuran-ı kerimden, peygamber s. a ahlakından uzaklaştıkça çok berbat gençlik aile çocuk yetiştirme ile karşı karşıyayız, Rabbim ıslah etsin hepimizi. AMİN
    Cevapla
  • afacan 1 yıl önce Şikayet Et
    yok ya olur mu kadin yapmaz kadinlar melek onu kesin erkek yapti kadinin ustune atti sonuc da yakalasan ne olacak kadin ne derse dogru kabul edilir yanlis anlama var der ne kadar sacma dernek parti var ise kadina destek icin toplanir avukatlar siraya girer tuzak der yanlis anlama der bak bakan bile kadinlar icin bunu dedi kadinlar melek derler
    Cevapla
  • Yug 1 yıl önce Şikayet Et
    Allahu teâla evlatlarımızı ve gençlerimizi korusun. O yavrucuğunun ne sucu var cok üzüldüm .Örf ,adet ve dinimizden uzaklaştıkça tam şeytanın oyuncağı oluyoruz
    Cevapla
  • mert 1 yıl önce Şikayet Et
    Yeni nesil imansız yetişiyor. Gençlerde ateizm ve deizm patladı. Ayrıca değişik piercingler ve dövmeler çok yaygınlaştı. Bu gidiş iyi değil. DEvlet önelmini almazsa müslüman türk milleti diye birşey kalmayacak.
    Cevapla
  • zafer gülten 1 yıl önce Şikayet Et
    an laşılan kadını uyuşturucuya çocuğun babası alıştırmış ve kadın bi nevi intikam alıyor,bulunması lazım,ayrıca çocuğa kötü davranıyorda olabilir.vebir kanun çıkarılıp uyuşturucu müptalarının çöcuk yapıp bakması engelenmeli,işte durum açık.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır