11 Mayıs 2022 koronavirüs tablosu açıklandı

Sağlık Bakanlığı, 'Günlük Kovid- 19 Tablosu' verilerini açıkladı. Son 24 saatte yapılan 129 bin 362 testte 1670 vaka tespit edildi. 9 kişi hayatını kaybederken, 1711 kişinin de tedavisi ve karantinası sona erdi.

11 Mayıs 2022 koronavirüs tablosu açıklandı
11 Mayıs 2022 koronavirüs tablosu açıklandı
GİRİŞ 11.05.2022 20:54 GÜNCELLEME 11.05.2022 21:46
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanlığı'nın açıkladığı 'Günlük Kovid- 19 Tablosu' verilerine göre; son 24 saatte yapılan 129 bin 362 testte 1670 vaka tespit edildi. 9 kişi hayatını kaybederken, 1711 kişinin de tedavisi ve karantinası sona erdi. 18 yaş ve üzeri nüfusun aşılanması verilerinde 1'inci doz Türkiye ortalaması yüzde 93,16, 2'nci doz ortalaması yüzde 85,46 olarak belirlendi. Ayrıca 1'inci dozda 57 milyon 827 bin 296, 2'nci dozda 53 milyon 46 bin 297 ve 3'üncü dozda 27 milyon 768 bin 27 olmak üzere 147 milyon 592 bin 145 aşı uygulandı.

En az 2 doz aşı olan kişi sayısı en yüksek iller; Osmaniye, Ordu, Amasya, Muğla, Kırklareli, Çanakkale, Eskişehir, Balıkesir, Manisa ve Zonguldak olurken, 2 doz aşı yapılan kişi sayısı en düşük iller ise Şanlıurfa, Batman, Siirt, Diyarbakır, Bingöl, Muş, Mardin, Bitlis, Ağrı ve Elazığ oldu.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 10
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ayrıca maske maske diye kendini yırtan birileri var burada.kardeşim siz takın maskenizi yatarken de 24 saat çıkarmayın.milimetrik zekanız varsa kendi pis Havanızı sürekli soluyarak zaten kendinizi doğal olarak zehirliyor ve hasta ediyorsunuz.isteyen taksın karışmayın bize. Bak maske hiçbir zaman bilimsel olarak korur demiyor yani bilimsel hiçbir yanı ve yönü yoktur.ama sorun yok siz hiç çıkarmayın lütfen her yerde takın.
    Cevapla
  • İklimdeğişikliği 1 yıl önce Şikayet Et
    Misafir herkesin fikrine saygılı ol biraz maske asırlardır vazgeçilmez tedbir amaçla kullanılan tıbbi bir malzemedir.Hastane harici yerlerde kullan yada kullanma sana kalmış. Yorumumu iyi oku sadece hastane ve sağlık merkezleri demişim.Doktorlar salgın olmadığı zamanlarda bile gerektiğinde kullanabiliyorken sen neyin kafasını yaşıyon.Ne ayaksın sen ?
    Cevapla
  • İklimdeğişikliği 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın sağlık bakanım sizden ricam Hastanelerde ve aile hekimlerinde lütfen maske takma zorunluğu asla kalkmasın takı bu virüs tamamen yok olacağa vakite kadar sizden ricam ediyorum virüsün yayılma merkezi sağlık merkezleridir.Ne mesafe kuralı var ne maske kuralı bu virüs kökünden kazılması isteniliyorsa sağlık merkezlerinde daima insanlarımız maske ve mesafeye dikkat etmelidir.Gerekirse hastane girişlerinde maskesi olmayanlara ücretsiz maske verilmeli
    Cevapla
  • İklimdeğişikliği 1 yıl önce Şikayet Et
    Büyük konuşma derim hariku maskenin hiç mi faydası yok ?
    Cevapla
  • hariku 1 yıl önce Şikayet Et
    acaba bu billl geyts de mi bizdeki vakalardan sayılıyo.bu maske olayını abartmayın bence kesin çözüm şu ki:halı saha maçından çıkmış yenik tarafın çoraplarını maske severlerin ağzına tıkayın virüs gelir tırıs gider.bir maske sever mahlukatta denedim eleman iyileşti.
    Cevapla
  • İklimdeğişikliği 1 yıl önce Şikayet Et
    Salgından ötürü yaşanan ölümleri görmezden gelip tedbirler konusunda zıt fikirleriyle insanları etkileyen şahıslar nedeniyle salgının kökü kazılamıyor.
    Cevapla
  • İklimdeğişikliği 1 yıl önce Şikayet Et
    Asırlardır maske tedbir amaçlı kullanılır noktalı nickli şahıs ruh hastası olan sensin virüs yoktu da bunca ölen insan neydi asırlardır salgın hastalıklar yaşandı lakin sen kuşbeyinli olduğun için bunu idrak edemezsin.
    Cevapla
  • Bir vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Maske heykeli istiyoruz bizi hizmetten mahrum etmeyin
    Cevapla
  • Misafir01 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu konuda Dünya Sağlık Örgütü ve Bill Gates'i takip etmeni öneriyorum. Virüsün ne zaman biteceğine, yenisinin ne zaman devreye alınacağına onlar karar veriyor. Konuyu birinci elden takip edersin değerli "iklim değişikliği" rumuzlu dostum. Bu aralar inekler sera gazı yaydığı için yapay et projesi gündemde. Zaten gerçek et çok pahalı. Yapay olanı nispeten ucuz olur. Aynı et tadında olur, merak etmeyin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti'den İsrail'in alçak paylaşımına sert tepki: Katliam şebekesini rahatsız ediyor
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor