Erzurum'da üniversite öğrencisinin acı ölümü

Erzurum'da otomobilin çarpmasıyla yola savrulan üniversite öğrencileri Zeynep Bağrıyanık (22) ile Nezahat Tanas (24) yaralandı. Hastaneye kaldırılan Tanas yaşamını yitirirken, Bağrıyanık'ın hayati tehlikesi ise devam ediyor.

Erzurum'da üniversite öğrencisinin acı ölümü
Erzurum'da üniversite öğrencisinin acı ölümü
GİRİŞ 12.05.2022 13:54 GÜNCELLEME 12.05.2022 13:54
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kaza, dün saat 17.00 sıralarında Palandöken ilçesi Harput Mahallesi'nde meydana geldi. Atatürk Üniversitesi'nin Çat yolu çıkışında, Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü son sınıf öğrencileri Zeynep Bağrıyanık ile Nezahat Tanas'a, yolun karşısına geçerken Osman K., yönetimindeki 25 AP 901 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın şiddetiyle yola savrulan 2 öğrenci yaralandı.

Çevredekilerin ihbarıyla kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekibi tarafından 200 metre uzaklıktaki Şehir Hastanesi ile Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Erzurumlu Figen-Ahmet Oğuz Tanas çiftinin 3 çocuğunun ortancası olan Nezahat Tanas, Şehir Hastanesi'nde bugün sabah saatlerinde yaşamını yitirdi.

Nezahat Tanas

Tanas, Yakutiye ilçesinde Muratpaşa Camisi'nde ikindi vakti kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak. Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi'nde tedavisi süren Zeynep Bağrıyanık'ın ise hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

Zeynep Bağrıyanık

Zeynep Bağrıyanık ile Nezahat Tanas'ın, okullarının mezuniyet yemeği ile ilgili görüşmek üzere olay yerine yakın bir lokantaya gitmek üzere yola çıktıkları belirtildi. Otomobil sürücüsü Osman K. ise gözaltına alındı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 2
  • Rabia 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin yakınlarına Rabbim sabır versin. Üniversitelerimizin yakınlarında maalesef süratli rapar atan araba çok fazla.Sayın Süleyman soylu bey ve Polisimiz buna bir çare bulamalıdır
    Cevapla
  • Recebb 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah ganiy ganiy rahmet eylesin inşallah
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yazar Dursun Ali Taşçı son yolculuğuna uğurlanıyor
36 bin sağlık personeli alınacak!