İBB, Müze Gazhane'deki tepki çeken duvar kağıtlarını kaldırdı

İBB tarafından açılan Müze Gazhane'ye resmedilen sözde "sanat eseri" duvar görsellerinin İBB ekipleri tarafından gelen tepkiler üzerine kaldırıldığı ortaya çıktı.

İBB, Müze Gazhane'deki tepki çeken duvar kağıtlarını kaldırdı
İBB, Müze Gazhane'deki tepki çeken duvar kağıtlarını kaldırdı
GİRİŞ 15.05.2022 23:43 GÜNCELLEME 15.05.2022 23:43
Bu Habere 129 Yorum Yapılmış

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl Kadıköy'de açılan Müze Gazhane'ye resmedilen tepki çeken duvar görselleri kaldırıldı.

DUVAR GÖRSELLERİ KALDIRILDI

Sözde sanat eserinin üzerinde yer alan figürlerin kamuya açık, çocukların da görebileceği bir alanda olması sosyal medyada yoğun tepkilere neden olmuş ve duvar resimlerinin kaldırılması istenmişti.

Cumhurbaşkanı Danışmanı İsmail Cesur da bugün sosyal medya hesabından, İBB Beyaz Masa ekiplerini etiketleyerek, "Bu sözümona sanat eserinin adı nedir? Kim hangi sebeple yapılmasına izin verdi? Kime yaptırıldı? Ne kadar para ödendi? Cevap vereceğinizi sanmıyorum ama yine de soralım." ifadelerini kullandı.

''DARISI KİRLİ ZİHNİYETLERİNİN BAŞINA''

AK Parti İstanbul Milletvekili Rümeysa Kadak konuyla ilgili, "Kamuya açık, çocukların da girdiği alanda sergilenen malum rezil çizim bugüne kadar Müze Gazhane’deydi. Az önce yerinde kontrol ettik, “tepkiler üzerine” çizimi kaldırmışlar. Darısı kirli zihniyetlerinin başına" dedi. 

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 129
  • Sakıncalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunu yapan ve yaptıranlar iç dünyalarını yansıtmış.
    Cevapla
  • meraci83 1 yıl önce Şikayet Et
    Tamam zırvalıkları kaldırmış ta bunlara harcanan milyarların hesabını kim verecek? Yoksa "her şey güzel olacak" zırvalığına kanıp ısrarla oy veren İstanbul lular mı?
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu resim şeytani. Ressamım asla böyle bir resim yapmam.Doga gibi güzellikler varken şeytani unsurları iceren resim hiç uygun değil. Bu sanat değil bu bilinç altını kirletmek zehirlemek.Ustelik müslüman bir ülkeyiz. Bu çirkinlikleri hak etmiyoruz.
    Cevapla
  • Kahraman 06 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu resmi görünce "Yapraklar bile alkışlıyor" derken harf hatası mı yaptılar acaba....?
    Cevapla
  • gurbetci 1 yıl önce Şikayet Et
    şeytanın uşakları şeytanı kutsar niye kızıyorsunuzki . Seçtiniz madem alın güzellikleri bu işte . Ruhalarının karanlığının resimle vucut bulmuş hali .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süleyman Soylu sessizliği bozdu! 3 isme tepki gösterdi
7 ilde DEAŞ operasyonu: 23 gözaltı