Yazıcıoğlu'nun koruma polisi kazada öldü! Tanık olarak dinlenecekti

Ankara'da, kendi otomobilinin altında kalan polis memuru Erol Yıldız, hayatını kaybetti. Erol Yıldız, bir süre BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun yakın korumalığını yapmıştı. Yıldız bir hafta sonra tanık olarak dinlenecekti.

GİRİŞ 16.05.2022 17:56 GÜNCELLEME 16.05.2022 19:43
Bu Habere 128 Yorum Yapılmış

Ankara'da, kendi otomobilinin altında kalan polis memuru Erol Yıldız (49), hayatını kaybetti.

Bir süre BBP Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun yakın korumalığını yapan Yıldız, Yazıcıoğlu ölümüyle ilgili davanın 23 Mayıs'ta görülecek duruşmasında tanık olarak dinlenecekti.

KENDİ ARACININ ALTINDA KALDI

Kaza, saat 10.30 sıralarında Keçiören'in Ayvalı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Meclis Koruma Daire Başkanlığı'nda görev yapan polis memuru Erol Yıldız'ın 06 KHA 35 plakalı otomobili çalışmadı. Bunun üzerine Yıldız, otomobilini iterek çalıştırmak istedi. Yıldız, bu sırada geri gelen aracın altında kaldı. Ağır yaralanan ve ambulansla Gülhane Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Erol Yıldız, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.



Erol Yıldız, bir süre BBP Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun yakın korumalığını da yapmıştı.

Yıldız, Yazıcıoğlu ile beraberindeki 5 kişinin ölümüyle ilgili yürütülen soruşturmaya FETÖ elebaşı Fetullah Gülen ve örgüt yöneticilerinin talimatları doğrultusunda müdahale ederek, örgütün amaçları doğrultusunda yönlendirmede bulunup yardım ettikleri öne sürülen 19 kişinin yargılandığı Kahramanmaraş 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde tanık olarak dinlenecek 3 korumadan 1'iydi. Yıldız, 23 Mayıs Pazartesi günü görülecek duruşmaya Ankara'dan SEGBİS ile katılacaktı.



SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Büyük Birlik Partisi (BBP) Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun koruma polisi Erol Yıldız'ın ölümüne ilişkin soruşturma başlattı.

TBMM Koruma Daire Başkanlığında görevli polis memuru Yıldız, sabah saatlerinde Keçiören ilçesi Ayvalı Mahallesi'nde işe gitmek üzere 06 KHA 35 plakalı aracına bindi.

Yokuşta aracını çalıştıramayınca arka kısmına geçerek itmeye başlayan Yıldız, bu sırada geri gelen aracının altında kaldı.

Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerinin müdahalesinin ardından Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Yıldız, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Yıldız'ın ölümüne ilişkin soruşturma başlattı.

Bu kapsamda bilgisine başvurulan N.K. isimli görgü tanığı, evinde bulunduğu sırada dışarıdan gelen ses üzerine pencereye çıktığını belirterek, "Dışarı baktığımda, araç altında bir çift ayak gördüm. Hemen 112 sağlık ekiplerine haber verdim." ifadesini kullandı.

Ayrıca başsavcılığın talimatıyla Yıldız'ın ölümüne neden olan araç üzerinde bilirkişi incelemesi yaptırılacak.

KAYNAK: DHA
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 128
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Komik değil mi? bir koruma ittiği aracın altında kaldı.
    Cevapla
  • şaibeler yumağı 1 yıl önce Şikayet Et
    hiç kimse, aracı tek başına itiyorsa, arabayı arkadan itmez. direksiyonun bulunduğu kapıdan iter. hem direksiyonu kontrol eder hemde arabayı iter. hiç kimse tek başına iken direksiyonu bırakıp arabanın arkasına geçip arabayı itmez. şaibeler yumağı. büyük ihtimalle polis memuru fetöcüler tarafından şehid edilmiş. tedaviyi kimler yaptı ise ablulansından tut hastanedeki tedavi sürecinde kimler varsa hepsi incelenmeli. hangi işlemleri yapmışlar. kamera kayıtları incelenmeli. şehidin en detaylı kan tahlili ve doku tahlili en az 3 kere yapılmalı. araba üstünde parmak izi araştırması yapılmalı.
    Cevapla
  • ay yıldız 1 yıl önce Şikayet Et
    yalana bak o düz zeminde o araç nasıl hızlanıp geri geri o adamı ezebilir ki
    Cevapla
  • Osmanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Ahirete kalan bir dava daha.
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    yokuş yukarı araba itilmez kaza cok şaibeli.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Akşener’in çıldırmasının arkasındaki 'zorbalık'
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı