Son dakika haberi: Kadıköy Belediyesi'nde rüşvet operasyonu: Çok sayıda gözaltı kararı!
İstanbul merkezli 5 ilde, rüşvet suçuna karıştıkları iddia edilen ve aralarında Kadıköy Belediyesinde görevli zabıta ve mühendislerin de bulunduğu 54'ü kamu görevlisi 224 şüphelinin yakalanmasına yönelik operasyon başlatıldı.
GİRİŞ 17.05.2022 13:30
GÜNCELLEME 17.05.2022 13:59
Son dakika haberi... Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Memur Suçları Soruşturma Bürosunca yürütülen soruşturma kapsamında, örgütlü olarak rüşvet almak, vermek, aracılık etmek ve resmi belgede sahtecilik suçlarına karıştıkları tespit edilen, çoğunluğu Kadıköy Belediyesinde görevli zabıta personeli ve belediye mühendisi olmak üzere, 54'ü kamu görevlisi 224 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, zanlıların yakalanması için İstanbul, İzmir, Adana, Kocaeli ve Şırnak'ta eş zamanlı operasyon başlattı.

Devam eden operasyon kapsamında çok sayıda şüphelinin gözaltına alındığı, adreslerdeki aramaların sürdüğü bildirildi.
KAYNAK: AA
YORUMLAR 71
-
1299 4 yıl önce Şikayet EtMaltepeyede uğrasanız hiç fena olmazBeğen
-
vehbi 4 yıl önce Şikayet Etchp rüşveti icad eden gelenekselleştiren partidir . ellerindeki bütün devlet kurumlarında rüşvet çarkını işletiyorlar . . Atatürkçülerin oyları ile seçiliyorlar hem cukkalarını dolduruyorlar . hemde devleti soyup pkk ya aktarıyorlar . hele bir iktidar olsalar ki zaten siyasetten amaçları bu yoksa vatandaşa hizmet falan değil .Beğen Toplam 5 beğeni
-
Adalet Halk için 4 yıl önce Şikayet EtÇok doğruBeğen Toplam 2 beğeni