Son dakika haberi: Kadıköy Belediyesi'nde rüşvet operasyonu: Çok sayıda gözaltı kararı!

İstanbul merkezli 5 ilde, rüşvet suçuna karıştıkları iddia edilen ve aralarında Kadıköy Belediyesinde görevli zabıta ve mühendislerin de bulunduğu 54'ü kamu görevlisi 224 şüphelinin yakalanmasına yönelik operasyon başlatıldı.

GİRİŞ 17.05.2022 13:30 GÜNCELLEME 17.05.2022 13:59
Bu Habere 71 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi... Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Memur Suçları Soruşturma Bürosunca yürütülen soruşturma kapsamında, örgütlü olarak rüşvet almak, vermek, aracılık etmek ve resmi belgede sahtecilik suçlarına karıştıkları tespit edilen, çoğunluğu Kadıköy Belediyesinde görevli zabıta personeli ve belediye mühendisi olmak üzere, 54'ü kamu görevlisi 224 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, zanlıların yakalanması için İstanbul, İzmir, Adana, Kocaeli ve Şırnak'ta eş zamanlı operasyon başlattı.

Devam eden operasyon kapsamında çok sayıda şüphelinin gözaltına alındığı, adreslerdeki aramaların sürdüğü bildirildi.

KAYNAK: AA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 71
  • 1299 1 yıl önce Şikayet Et
    Maltepeyede uğrasanız hiç fena olmaz
    Cevapla
  • vehbi 1 yıl önce Şikayet Et
    chp rüşveti icad eden gelenekselleştiren partidir . ellerindeki bütün devlet kurumlarında rüşvet çarkını işletiyorlar . . Atatürkçülerin oyları ile seçiliyorlar hem cukkalarını dolduruyorlar . hemde devleti soyup pkk ya aktarıyorlar . hele bir iktidar olsalar ki zaten siyasetten amaçları bu yoksa vatandaşa hizmet falan değil .
    Cevapla
  • Adalet Halk için 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok doğru
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir hapeli vakası daha. Bitmiyorlar, kolay kolayda bitmeyecek bu yolsuz basitler...
    Cevapla
  • alp066 1 yıl önce Şikayet Et
    Kadıköy CHP değilmiydi. Bunların alayı hırsız
    Cevapla
  • Kul insan 1 yıl önce Şikayet Et
    Cehenneme hazırlayan parti
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    doğru bir cümle kardeş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi