Tartıştığı kişiyi bıçakla yaralayan şüpheli, geldiği meydanda yakalandı

Kırıkkale'de, tartıştığı S.İ.'yi bıçakla yaraladıktan sonra Cumhuriyet Meydanına gelen S.V., saldırıda kullandığı bıçakla yakalandı.

Tartıştığı kişiyi bıçakla yaralayan şüpheli, geldiği meydanda yakalandı
Tartıştığı kişiyi bıçakla yaralayan şüpheli, geldiği meydanda yakalandı
GİRİŞ 20.05.2022 21:15 GÜNCELLEME 20.05.2022 21:15

Olay, öğle saatlerinde Tepebaşı Mahallesi Rauf Denktaş Bulvarında meydana geldi. S.V., bulvar üzerinde önceden tartıştığı S.İ. ile karşılaştı. S.V. ile S.İ. arasında yaşanan kısa tartışmadan sonra S.V., üzerinde bulunan bıçakla S.İ.'yi sırtından yaralayarak olay yerinden ayrıldı. İhbar üzerine olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı S.İ., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan S.İ.'nin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Öte yandan, olay yerinden ayrılan S.V., elindeki bıçakla Cumhuriyet Meydanına gelerek bağırmaya başladı. S.V., polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

KAYNAK: DHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin dindarlık oranı ortaya çıktı! İşte kişisel sorunlarda sığınılan liman
Serik'te köpeklerden kaçan çocuk arabanın altında kaldı