Ankara'nın bazı ilçelerinde su kesintisi yapılacak

Ankara'nın Sincan, Etimesgut ve Yenimahalle ilçelerinin bazı mahallelerinde yarın su kesintisi uygulanacak.

Ankara'nın bazı ilçelerinde su kesintisi yapılacak
Ankara'nın bazı ilçelerinde su kesintisi yapılacak
GİRİŞ 20.05.2022 21:37 GÜNCELLEME 20.05.2022 21:37

ASKİ Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, İvedik-Polatlı içme suyu hattı çalışması esnasında oluşan arıza nedeniyle Sincan, Etimesgut ve Yenimahalle ilçelerinin bir kısmında, yarın saat 13.00'e kadar basınç düşüklüğü ve buna bağlı olarak su kesintisi yaşanacak.

Söz konusu kesintiden, Sincan'da Yunus Emre, Ulubatlı Hasan, Fatih, Gaziosmanpaşa, Mevlana, Gökçe, Törekent, Osmaniye, Menderes, Çoğlu, 29 Ekim, Adalet, Mustafa Kemal ve Fevzi Çakmak mahalleleri ile Sincan Organize Sanayi Bölgesi, Etimesgut'ta Eti Mahallesi'nin tamamı ile Şeker, Altay, Tunahan ve Eryaman Evleri'nin üst kotları, Yenimahalle'de ise Batı Sitesi Mahallesi'nin tamamı ile Yenibatı Mahallesinin bir kısmı etkilenecek.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
DEM Parti'den Türk bayrağı ve İstiklal Marşı skandalı! 2 Belediyeye soruşturma başlatıldı
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi