İdlib'de kalp krizi sonucu hayatını kaybeden asker son yolculuğuna uğurlandı

Suriye’nin İdlib kentinde kalp krizi geçirip hayatını kaybeden Sözleşmeli Piyade Er Atalay Özgüvener (21), Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı.

İdlib'de kalp krizi sonucu hayatını kaybeden asker son yolculuğuna uğurlandı
İdlib'de kalp krizi sonucu hayatını kaybeden asker son yolculuğuna uğurlandı
GİRİŞ 21.05.2022 15:09 GÜNCELLEME 21.05.2022 15:09
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Türk Silahlı Kuvvetleri'nde yaklaşık 1 yıl önce sözleşmeli piyade er olarak göreve başlayan Atalay Özgüvener, ilk görev yeri olan İdlib'de önceki akşam saatlerinde duş aldığı sırada rahatsızlanınca hastaneye kaldırıldı. Özgüvener, doktorların tüm müdahalesine karşın hayatını kaybetti. Özgüvener'in kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği belirtildi.

Atalay Özgüvener'in cenazesi, baba ocağı Ankara'ya getirildi. Özgüvener için Ahmet Efendi Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene baba Özer Özgüvener, anne Kadriye Özgüvener ile aile yakınlarının yanı sıra Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı ve askeri heyet katıldı. Baba Özgüvener, burada taziyeleri kabul etti. Daha sonra Sözleşmeli Piyade Er Atalay Özgüvener'in cenazesi, askerler tarafından omuzda musalla taşına getirildi. Özgüvener'in cenazesi, öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verildi.

 

 

KAYNAK: DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • alican 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin...
    Cevapla
  • Hanifi Çifçi 1 yıl önce Şikayet Et
    Allahım Cennetiyle Şereflendirsin Amin
    Cevapla
  • ede 1 yıl önce Şikayet Et
    21 yaşında ve kalp krizi. En doğrusunu Allah bilir ama bir aşı kurbanı daha sanırım
    Cevapla
  • Dua 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin inşallah
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Sarıyer'de korkunç olay! Taksiciyi öldürüp aracını gasbeden zanlı yakalandı
Tanju Özcan'dan, Mansur Yavaş itirafı! Emeklilere verdiği vaadi tutmadığı ortaya çıktı