Firari Arif Erdem 1,5 yıl sonra kameralara yakalandı: İşte bulunduğu ülke!

FETÖ firarisi eski futbolcu Arif Erdem aylar sonra ABD'nin New York şehrinde kameralara takıldı. Washington'un yerinin bilinmediğini söylediği firari Erdem'in ABD'de olduğu son gelen fotoğrafla belgelenmiş oldu.

GİRİŞ 23.05.2022 08:59 GÜNCELLEME 23.05.2022 10:42
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi... Türkiye'nin talebi üzerine ABD'nin yerinin bilinmediğini söylediği firari FETÖ'cü Arif Erdem, 1,5 yıl aradan sonra ortaya çıktı.

24 TV'nin ulaştığı fotoğraflara göre, FETÖ'cü Erdem'in yeni adresi New York oldu. Bir restoranda yemek yediği görünen firari FETÖ'cünün, ABD'de olduğu bir Türk vatandaşının kayda aldığı fotoğraflarla kanıtlanmış oldu.

Türkiye, ABD'den firari FETÖ'cü ve eski futbolcu Arif Erdem'in iade edilmesini talep etmiş ancak Erdem'in yerinin bilinmediği gerekçesiyle iade talebi gerçekleştirilememişti.

ARİF ERDEM BU KEZ NEW YORK'TA ORTAYA ÇIKTI

FETÖ'cü Arif Erdem, ilk olarak 24 Ocak 2020 tarihinde Virginia'nın Manassas şehrinde ortaya çıktı. Arif Erdem, aradan yaklaşık 1,5 yıl geçtikten sonra bu kez New York'ta bir restoranda yemek yerken görüntülendi. Bir Türk vatandaşı FETÖ firarisini tanıdı ve o anları kayda aldı.

FETÖ ELEBAŞIYLA 289 KEZ GÖRÜŞME

Firari FETÖ'cü Arif Erdem'in 2012-2013 yıllarında FETÖ elabaşı Fetullah Gülen'in kullandığı cep telefonuyla 289 kez görüştüğü ve mesajla iletişim kurduğu belirlenmişti.

Arif Erdem FETÖ elebaşı Gülen ile

Arif Erdem aynı zamanda ByLock kullanıcısıydı bir gizli tanık beyanına göre örgütte imam olarak nitelendiriliyordu.

İŞTE ERDEM'İN KENDİSİNİ FARK EDEN BİR VATANDAŞIN KAMERASINA YAKALANDIĞI O AN;

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 40
  • malkoçoğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    ABD de suçlu olarak arananlar gelsin Türkiyeye bizde vermicez yerini bilmiyoruz diyeceğiz kıytırıktan sebeplerle vermicez bundan sonra böyle.Sonra çıkıp müttefikiz diyeceksiniz öylemi?Vallahi ben diyorum Natodan çıkıp Şangay Beşlisine girelim.
    Cevapla
  • mehmet007 1 yıl önce Şikayet Et
    Yazık oldu bu kadar başarılı idi terör örgütüne katılması yazık oldu
    Cevapla
  • Abi 1 yıl önce Şikayet Et
    Yuh sana bide acıman yok mu.
    Cevapla
  • VATANDAŞ 1 yıl önce Şikayet Et
    YA NEREDE OLACAKTI Kİ bunun gibi CAHİLİN YOBAZLARI???
    Cevapla
  • Cenk 1 yıl önce Şikayet Et
    Buradaki eşşekler paralarına konup yurtdışında kral gibi yaşam
    Cevapla
  • samii 1 yıl önce Şikayet Et
    50 yaşında 25 gibi gösteriyor himmetçiler sağolsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!