Beyazıt'ta polisle şüpheli şahıslar arasında silahlı çatışma

İstanbul'un Fatih ilçesine bağlı Beyazıt'ta polisle şüpheli şahıslar arasında silahlı çatışma yaşandı. Olayda bir polis memuru yaralandı. Bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi.

GİRİŞ 23.05.2022 10:59 GÜNCELLEME 23.05.2022 13:52
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Fatih Beyazıt Çadırcılar Sokak'ta iki grup arasında silahlı kavga çıktı. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Özel harekat polisleri de güvenlik önlemi alırken yaralılar arasında sivil polisin de bulunduğu kaydedildi.

İSTANBUL VALİLİĞİNDEN AÇIKLAMA

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada Fatih'teki silahlı kavgada 1'i polis memuru 6 kişinin yaralandığı 27 kişinin de gözaltına alındığı belirtildi.

İstanbul Valiliği tarafından Fatih'teki silahlı kavgaya ilişkin açıklama yapıldı. Açıklamada, "Bugün saat 10.30 sıralarında Fatih İlçemiz, Beyazıt Mahallesi Çadırcılar Caddesinde, aralarında daha önceden husumet bulunan iki grup arasında çıkan tartışma, silahlı kavgaya dönüşmüştür. Olaya müdahale eden 1 polis memuru ve olaya karışan 5 kişi ile çevredeki 1 vatandaşımız yaralanmıştır. Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerimizce çevredeki hastanelere sevk edilmiştir. Güvenlik güçlerimizce olaya karışan 27 şahıs gözaltına alınmış, 2 tabanca ele geçirilmiştir" denildi.

KAYNAK: DHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 24
  • Islam 1 yıl önce Şikayet Et
    Fatih ,İstanbulun en eski ve gözde ilçesi ne halde..
    Cevapla
  • Güçlü devlet 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu İstanbul’daki köşe kapan mafya grupları çok oldu bunlara büyük neşter vurulması lazım vatandaş rumuzuyla yazan arkadaş dogru tespit ABD hepsini yere sererlerdi bir devletin gücü devletin vatandaşları devletin gücünü hissedecek ve bu gruplara yaşam alanı bırakılmaması lazım ekonomik olarak bütün taşınmaz ve diger bütün varlıklar devlet el koymalıdır
    Cevapla
  • VATANDAŞ 1 yıl önce Şikayet Et
    videoları izlerken o kadar taktiksel hatalar gördümki amerikalı aynasızı getirinde az eğitim versin polislere he bide siz bide bu sıkan adamları yaşatıcaksınız amerikada olsa direk kafasına sıkarlar bide övünürsünüz türkiyede adalet var diye adalet haksızdan yanadır haklı her zaman mağdur olur president RTE adalet ekonomi başkomitesi
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    polis eğitim alıyor gardaş mesele eğitimde olmadığını sende biliyon burdakilerde biliyor. mesele suçluları koruyan kanunlar, mesele görevini yapan polise kabus gibi çöken siyaset. mesele özgürlük isteyen ve faşist polis diye avazı çıkıncaya kadar bağıran millet.
    Cevapla
  • Bandırmalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Burada videolar yok, bir video var. ABD demokrasinin ana vatanı !!!! olduğu için direk kafaya sıkıyorlar, ama rengi siyah veya kızıl olmalı. Beyaz adam her zaman haklıdır. O her zaman haklıdır...
    Cevapla
  • istanbulS 1 yıl önce Şikayet Et
    eskiden dahamı iyiimiydi her ay bir patlama oluyordu devlet acizdi, yok can güvenliğimiz kalmamış falan filann aga biz uçağa tekme atlatmışız +++++
    Cevapla
  • Ömer Akıncı 1 yıl önce Şikayet Et
    Bıçağının iki tarafı kesen biri lazım istanbul'a ki Memurlarda kendilerine güvenip çeteleri ezip geçsinler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'ye karşı ne yapacaklarını şaşırdılar: Erivan ve Atina’ya silah tedariği!
Yıldızların altında tarihi yolculuk