Yazıcıoğlu'nun helikopterinin bakımları yapılmamış!

BBP eski Genel Başkanı merhum Yazıcıoğlu'nun Kahramanmaraş'ta görülen duruşmasından dönen Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır, Kırşehir teşkilatı ziyaretinde yaptığı açıklamada, helikopter teknisyeninin itirafta bulunduğunu söyledi.

GİRİŞ 24.05.2022 09:49 GÜNCELLEME 24.05.2022 10:53
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır, "Helikopter şirketinin teknisyenini mahkemede dinledik. Hayretler içerisinde kaldık. Günü geçmiş, mutlak anlamda servise gitmesi gereken ve değişmesi gereken parçalar servise gitmemiş. Bakımı geçmiş bir helikopteri uçuşa yönlendirmişler" dedi.

Sivil Havacılığın bakımı yapılmamış bir helikoptere nasıl uçuş izni verdiğini de anlamadığını aktaran Çayır, "Helikopterin bakımlarının yapılmadığını bugün Kahramanmaraş'ta mahkemede olan teknisyen K.K., itiraf etti. Teknisyen, 'uçarken helikopterin bakım zamanları da geçmişti' diyor. Gün boyu kayda değer ve sonucu etkileyecek bir gelişme yaşanamadı. 13 yıldır sonuca götürecek bir şey göremedik" diye konuştu.

Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili soruşturmada yeni FETÖ detayıMuhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili soruşturmada yeni FETÖ detayı

"BAZILARI FAİLE MEÇHUL GİTSİN BEKLENTİSİNDE" 

13 Yıl önce BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun da içerisinde olduğu helikopterin düşmesi olayıyla ilgili bazı kesimlerin faile meçhul beklentisinde olduğunu anlatan Çayır, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Neden işin üzerini örtmeye çalışıyorsunuz. Sorular gittikçe çoğalıyor. Mahkeme suikast davasını görüyor olsa yaşanan olayda farklı boyuta gider. Bugün imamla papazın masalını dinledik. Gerçekten yaşananlar üzüntü verici esas ve gerçeğe ilişkin hiçbir şey yok. Sanıyorum birileri bu davayı bir an önce kapatmak istiyor."

Kırşehir teşkilatında İl Başkanı Şevket Göçmen, Merkez İlçe Başkanı Ömer Yeşil ve Nizam-I Alem Ocakları Başkanı Zafer Ateş ile bir süre sohbet eden Çayır, Kırşehir'den ayrıldı.

KAYNAK: İHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 8
  • Hamdullah suphi 1 yıl önce Şikayet Et
    13 yılda hâla bir delile ulaşamadınızda elde ettiğiniz sonuç bumu. Bu memleketten bir cacık olmaz. Ölen öldügüyle kaldı ,rahmetli reis mekanın cennet olsun. Anlaşılan oki geri kalan oyalama laf kalabalığı. O şunu yapmış bu bunu yapmış, ondan sonrada kapat dosyayı kaldır rafa
    Cevapla
  • Mertırmaklı 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu işin içinde bi bit yeniği var diyeceğim de çok az gelecek. Deve yeniği demek gerekecek galiba. Adım başı anormallik. Allah rahmet eylesin.
    Cevapla
  • Reis 1 yıl önce Şikayet Et
    Mekanın cennet olsun Muhsin Başkan. 13 yıldır laftan başka bir icraat yok. Ağzı olan konuşuyor. Ahirette hesaplaşma çetin olacak.
    Cevapla
  • harun 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu yeni birşey değil. Kılıçdaroğlu da aynı helikopteri kullanmış ve bakımsız olduğu gerekçesiyle helikopteri Kılıçdaroğlu'ndan geri almışlar. Asıl sorulması gereken soru şu Helikopter gerekli bakımları görmeden Reis'e helikopteri kim ya da kimler kiralamış? Bu helikopter kiralama şirketinin FETÖ ile bağlantısı olduğunu düşünüyorum.
    Cevapla
  • Emekli -- 1 yıl önce Şikayet Et
    Devlet in eli olmasın bu CİNAYETTE ne dersiniz. ? Ben öyle düşünüyorum ve benim gibi düşünenler çok ADALET geçte olsa Tecelli EDER...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Özel'i kabulüne ilişkin açıklama
Yıldızların altında tarihi yolculuk