Esenyurt'ta lüks sitede korkunç ölüm!

Esenyurt'ta, 10’uncu kattan düşen Rabia Yaman (17) hayatını kaybetti.

Esenyurt'ta lüks sitede korkunç ölüm!
Esenyurt'ta lüks sitede korkunç ölüm!
GİRİŞ 24.05.2022 11:38 GÜNCELLEME 24.05.2022 11:38
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Esenyurt Piri Reis Mahallesi’nde bulunan sitede dün akşam saatlerinde Rabia Yaman ve beraberindeki 2 kişi, bir arkadaşının evine gitti. Yaman, bilinmeyen bir nedenle 10’uncu kattaki evin camından düştü.

Bu sırada çimenleri biçen site görevlisi Yaman’ın düştüğünü görünce durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Site yönetimi binaya giriş ve çıkışlara engel oldu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları incelemede Yaman’ın, hayatını kaybettiğini belirledi. Yaman’ın cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.



Polis, Rabia ile aynı evde olan 3 kişiyi ifadelerini almak üzere karakola götürdü. 3 kişi, işlemlerinin tamamlanmasının ardından serbest bırakıldı. 

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Herkes çocuğuna sahip çıksın yoksa kurda kuşa yem olur ne demiş eskiler kızını dövmeyen dizini döver derken mecazi anlamdadır..
    Cevapla
  • vatansever32 1 yıl önce Şikayet Et
    Yapmayın gençler ayaklarınız yerden kesilmesin. çıkmayın o yüksekte gördüğünüz yerlere. düşmesi acı oluyor görüyorsunuz. Rabbinize tevekkül edin, doğru yoldan şaşmayın.Rabbim hepinizi korusun.
    Cevapla
  • lale 1 yıl önce Şikayet Et
    yeni moda kızlardan hevesleri geçince camdan yada balkondan atma modası.
    Cevapla
  • SeRDaR 1 yıl önce Şikayet Et
    nedense hep 17 18 19 yasindaki kızlar yüksek katlı apartmanlardan düşerek ölüyor...!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
10 soruda hastanede "onaylı randevu" dönemi! 13 Mayıs'ta uygulama başlıyor...
Ne Sergen Yalçın, ne Şenol Güneş, ne Nuri Şahin! Hasan Arat'tan teknik direktör açıklaması