Terör örgütü PKK'ya üst düzey darbe!

Terör örgütü PKK'ya darbe üstüne darbe indiriliyor. İçişleri Bakanlığı, yeşil ve gri kategorideki iki teröristin öldürüldüğü açıklandı.

Terör örgütü PKK'ya üst düzey darbe!
Terör örgütü PKK'ya üst düzey darbe!
GİRİŞ 24.05.2022 21:35 GÜNCELLEME 24.05.2022 21:35
Bu Habere 68 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanlığı, EREN ABLUKA-12 Şehit Jandarma Er Cüneyt Kırlı Operasyonu kapsamında, Osmaniye-Merkez-Küllü köyü kırsalında biri yeşil, biri gri kategoride 2 teröristin öldürüldüğünü açıkladı.

Adana Jandarma Bölge Komutanlığı emir komutasında, Hatay-Gaziantep-Osmaniye illerinde icra edilmekte olan EREN ABLUKA-12 Şehit J.Er Cüneyt KIRLI operasyonu kapsamında, Osmaniye-Merkez-Küllü Köyü kırsalında  JÖH birlikleri ile teröristler arasında bugün çıkan silahlı çatışmada, 2 terörist silahıyla (2 M-16 piyade tüfeği) birlikte ölü olarak ele geçirilmiştir.

TERÖR ÖRGÜTÜ PKK'YA ÜST DÜZEY DARBE

Etkisiz hale getirilen teröristlerden birinin sözde Amanos Sahada üst düzey sorumlu olarak faaliyet yürüten ve Terör Arananlar Listesi'nde 2 milyon TL’ye kadar ödülle ”YEŞİL”*kategoride aranan, *İranlı Agit- Kotol kod adlı Hakim Bedri adındaki terörist olduğu belirlendi.

Diğer teröristin ise Sözde Amanos Sahada faaliyet yürüten ve Terör Arananlar Listesi'nde 500 bin TL’ye kadar ödülle ”GRİ” kategoride aranan, Armanç Nesimi kod adlı Beraat Boztemir adındaki terörist olduğu tespit edildi.
 
 ŞEHİDİMİZİN KANI YERDE KALMADI!

Yeşil kategoride aranan Agit-Kotol  kod adlı Hakim Bedri adlı teröristin 30 Temmuz 2011 tarihinde, Kahramanmaraş/Ekinözü ilçesi Gaziler köyünde Uzm.J.III.Kad.Çvş. Abdülmecit YILDIRIM’ın şehit edilmesi (1) Astsubay ve (1) Uzman Jandarma Çavuş’un yaralanması olayının faili olduğu tespit edildi.

Teröristlerin sözde Amanos saha olarak adlandırılan Hatay-Gaziantep-Osmaniye ve Kilis illeri bölgesinde, 2013-2021 yılları arasında erzak temin etmek amacıyla çok sayıda vatandaşımızı alıkoyma, yağma ve kundaklama olaylarına karıştığı tespit edildi.

BAKAN SOYLU'DAN AÇIKLAMA

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Bakan Soylu, ''Başkomutanım, tekmil veriyorum: Amanoslar temiz Bugün, Amanos Dağları'nda Kahraman Jandarma Özel Harekat; biri YEŞİL, biri GRİ KATEGORİDE TERÖRİSTİN hesabını keserek Hatay'dan Adıyaman’a temizliği tamamladı.'' ifadelerini kullandı.

 

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 68
  • İnce siyaset 1 yıl önce Şikayet Et
    Amanos teröristlerin bel kemiği, geçit yollarının ana karargahı . bu yol mutlak kesilmeli zorda olsa o yol kapanmalı . O yolda tuzaklar kurulmalı diye düşünüyorum
    Cevapla
  • bülent 1 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim muhafaza ve muzaffer eylesin, elleri dert görmesin...Maşallah
    Cevapla
  • zafer 1 yıl önce Şikayet Et
    yaralı ve sağlam almayın .hepsini telef edin.
    Cevapla
  • Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Şehitlerimizin acısını dindirmez ama en azındanyok edelim bu hayinleri
    Cevapla
  • Bastoncu Fuat 1 yıl önce Şikayet Et
    Ok... Şimdi kalan 210 bin taneye odaklanalım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ebu Ubeyde: “Düşman Gazze'nin kumlarına saplanmış durumda”
Tesla 500 beygirlik canavarı tanıttı: Tesla Model 3 Performance