Emniyet duyurdu: 35 bin personelin ataması ve yer değişikliği yapıldı

Emniyet Genel Müdürlüğü, 2022 yılı Genel Atama çalışmaları çerçevesinde toplam 35 bin 874 personelin atama ve yer değiştirme işlemlerinin gerçekleştirildiğini duyurdu.

Emniyet duyurdu: 35 bin personelin ataması ve yer değişikliği yapıldı
Emniyet duyurdu: 35 bin personelin ataması ve yer değişikliği yapıldı
GİRİŞ 27.05.2022 16:35 GÜNCELLEME 27.05.2022 16:59
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Emniyet Genel Müdürlüğü'nden (EGM) yapılan açıklamada, atama çalışmaları doğrultusunda 1'inci bölgeden 2'nci bölgeye 16 bin 957, 2'nci bölgeden 1'inci bölgeye 17 bin 24, 2'nci bölgeden 2'nci bölgeye de 1893 personelin atama işlemlerinin tamamlandığı belirtildi.

Emniyet hizmetleri sınıfı mensupları atama ve yer değiştirme yönetmeliğindeki yeni düzenlemeyle illerin görev sürelerinin düşürülmesi sonucunda, birinci ve ikinci şark görevinde bulunan yaklaşık 7 bin 500 personelin batı illerine dönmeye hak kazandığı kaydedilen açıklamada, bilgiler paylaşıldı: 

"Ayrıca ikinci şark görevini bitirmiş olan 7 bin 688 personelden, 4 bin 928 personelimiz eski çalıştıkları iller de dahil olmak üzere, büyük oranda ilk tercihlerine atamaları yapılmış, 2 bin 760 personelin ise talepleri doğrultusunda ipkaları yapılmıştır.

Yönetmelikte yapılan değişiklik çerçevesinde, çocukları 7'nci sınıf, 11'inci sınıf ve üniversitede son sınıfa geçecek olan 4 bin 89 personelimizin ipka talepleri kabul edilmiştir.

Halen şark görevinde olan ancak yönetmelikte yapılan düzenlemeyle şark görevinden muaf tutulan 268 şehit ve gazi yakınımız, tercihleri doğrultusunda istedikleri yerlere atanmışlardır.

Ayrıca teşkilat mensuplarımızdan 50 yaş ve üzeri olan 6 bin 705 personelimizin ipkaları talepleri doğrultusunda kabul edilmiştir."

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 15
  • Klavuz 1 yıl önce Şikayet Et
    La Yok hikaye ya doğu Karadeniz'de kimsenin yeri değişmiyor hepsi hemşeri muhabbeti
    Cevapla
  • gsli 1 yıl önce Şikayet Et
    polise iyilik yapmak istiyorsanız,,emeklilik yaşını 50 ye çekin,,60 ı görmeden polisler vefat ediyor
    Cevapla
  • 1009 1 yıl önce Şikayet Et
    İkinci şark olayı aileleri paramparça ediyor.demedi demeyin!
    Cevapla
  • Yenibosna lo 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Süleyman soylu yu canı yürekten kutluyorum. Hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.
    Cevapla
  • Vatan evladı 1 yıl önce Şikayet Et
    Amma değişti çiftlik gibi Karadeniz Bölgesi ni kontrol edin örgnegin Cide 1komiser 6. 7 sene mesken tutmuş sanırım buradan emekli olurlar artıkher sene uzatıp duruyorlar kimsenin tayini felan çıkmıyor maşallah
    Cevapla
  • Kral 1 yıl önce Şikayet Et
    Tapu müdürü, öğretmenler, nufus memurları, bankacılar, doktorlar.... Vs karadenizden kütük almıştır polisin fazla durması çevreyle arasının iyi olması telf. Kullanması çay içmesimi batıyo yapmayın elleri vicdanınıza koyun, atanmaya zorlanan bir aile düzeni olduğunu göz önünde bulundurun. Dediğiniz uygunsuzlukların disiplin tüzüğü ve adelet sisteminde bir ihlali varsa gereği zaten yapılır. İl farketmez kötü memur batıda da doğuda da kötüdür, iyi her yerde iyidir. Aynı insan evladı gibi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kamuda tasarruf dönemi! İlk etapta bin araç satılacak
KDV hilesiyle büyük soygun