Metro İstanbul'da arıza! M1A Atatürk Havalimanı-Yenikapı metrosunda...

Atatürk Havalimanı ile Yenikapı istasyonları arasında sefer yapan M1A metrosunda arıza meydana geldi. Metro İstanbul'un resmi Twitter hesabından arızaya yönelik ilk paylaşım yapılırken seferlerin hangi istasyonlar arasından devam ettiği de açıklandı.

Metro İstanbul'da arıza! M1A Atatürk Havalimanı-Yenikapı metrosunda...
Metro İstanbul'da arıza! M1A Atatürk Havalimanı-Yenikapı metrosunda...
GİRİŞ 27.05.2022 16:38 GÜNCELLEME 27.05.2022 16:58
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Metro İstanbul'da bir arıza meydana geldi. Atatürk Havalimanı ile Yenikapı istasyonları arasında sefer yapan M1A metrosunda teknik bir arıza yaşandı.

Metro İstanbul'dan yapılan açıklamada, seferlerin geçici süreliğine Merter-Yenikapı arasında devam ettiği belirtildi. İşte, Metro İstanbul'un konuya ilişkin paylaşımı:

HANGİ HATLARDA SEFER YAPILMIYOR?

Metro İstanbul'un sosyal medya üzerinden yayınladığı son paylaşıma göre, seferlerin Yenikapı-Merter istasyonları arasında devam ettiği öğrenilmişti. An itibariyle Yenikapı; Aksaray, Emniyet-Fatih, Topkapı-Ulubatlı, Bayrampaşa-Maltepe, Sağmalcılar, Kocatepe, Otogar, Terazidere, Davutpaşa, Merter, Zeytinburnu, Bakırköy-İncirli ve Bahçelievler duraklarında seferler devam ediyor.

M1A metro istasyonu

Fakat Ataköy-Şirinevler, Yenibosna, DTM İstanbul Fuar Merkezi ve Atatürk Havalimanı duraklarında geçici süreliğine ulaşım faaliyeti durduruldu. 

VATANDAŞ TEPKİ GÖSTERDİ

İBB'nin iştirak firmalarından Metro İstanbul'daki bu arızaya bir vatandaş sosyal medya üzerinden tepki gösterdi. Uyarının geç yapıldığını iddia eden vatandaş, onlarca kişinin DTM İstanbul Fuar Merkezi'nde dakikalardır mahsur kaldığını aktardı. 

BAHÇELİEVLER'E KADAR UZATILDI

İlk paylaşıma göre Merter-Yenikapı istikametinde devam eden seferler, Metro İstanbul'un son paylaşımı doğrultusunda Bahçelievler durağına kadar uzatıldı. Kurumun son gönderisi şu şekilde:

SEFERLER NORMALE DÖNDÜ

Binlerce vatandaş, teknik arızanın ne zaman sona ereceğini merak ediyor; bu sebeple Metro İstanbul'la irtibata geçmeye çalışıyordu. Yapılan son açıklamayla birlikte, M1A Atatürk Havalimanı-Yenikapı istasyonundaki seferlerin normale döndüğü belirtildi. İşte, Metro İstanbul'un konuya ilişkin son gönderisi:

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 1
  • Kayserili 1 yıl önce Şikayet Et
    İBB metro bozuldu der bakırköy belediyesi fuar basar katlimcilardan tabela vergisi ister .(fuar da tabela vergiside Chp belediyecilik hizmeti)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı