Son dakika: Terör örgütü PKK'ya ağır darbe: 18 terörist daha etkisiz hale getirildi!

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada; Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit operasyon bölgesinde 18 PKK'lı teröristin daha SİHA operasyonu ile etkisiz hâle getirildiği duyuruldu.

GİRİŞ 28.05.2022 13:08 GÜNCELLEME 28.05.2022 14:39
Bu Habere 101 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi... Pençe-Kilit operasyon bölgesinde 18 PKK'lı teröristin SİHA'larla etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Türkiye'nin harekat hazırlığı ABD'yi panikletti: Dikkat çeken 'Suriye' hamlesi!Türkiye'nin harekat hazırlığı ABD'yi panikletti: Dikkat çeken 'Suriye' hamlesi!

Son dakika haberi: Ukrayna Türkiye'den yardım istedi!Son dakika haberi: Ukrayna Türkiye'den yardım istedi!

TUA Başkanı Hüseyin Yıldırım, yerli uzay aracının 'tasarımı hazır' deyip tarih verdi!TUA Başkanı Hüseyin Yıldırım, yerli uzay aracının 'tasarımı hazır' deyip tarih verdi!

"MEHMETÇİK'İN NEFESİ, TERÖRİSTLERİN ENSESİNDE"

Milli Savunma Bakanlığının sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Mehmetçik'in nefesi, teröristlerin ensesinde." ifadesi kullanıldı.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan konuyla ilgili yapılan açıklama şu şekilde;

Mehmetçiğin nefesi teröristlerin ensesinde! Irak’ın kuzeyinde başarıyla devam eden Pençe-Kilit operasyon bölgesinde 18 PKK'lı terörist daha SİHA’larımızın operasyonu ile etkisiz hâle getirildi. Terörle ve teröristle mücadelemiz etkin ve kararlı şekilde sürecek!

TACİZ ATEŞİ AÇAN 3 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada "Teröristlerin taciz atışları cezasız kalmıyor.Suriye’nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesinde huzur ve güvenlik ortamını bozmak için taciz ateşi açan 3 PKK/YPG’li terörist, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hâle getirildi" denildi.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 101
  • Coşkun 1 yıl önce Şikayet Et
    PKK, PYD TERÖR örgütü yazılır. ABD ,Avrupa Birliği Okunur..Savaştığımız ülkeler bunlardır.Bu ülkeler PKK,PYD Desteğini kesmediği sürece,NATO nun genişlemesine HAYIR Demeliyiz..
    Cevapla
  • dadas 1 yıl önce Şikayet Et
    karsimiza bir kum torbasi astilar biz vurdukca oda geri gelip bize vuruyor aynisini amerikada kurmadan bitmez
    Cevapla
  • Ahmet İlyas 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok üzücü senelerdir terörle kendi evlatlarımız üç beş kuruş için dağa çıktı terörist oldu dönün geri bırakın bu en bozuk işi Allah affeder vazgeçin halinize üzülüyoruz
    Cevapla
  • AdiL 1 yıl önce Şikayet Et
    Esas teröristler bu örgütlerin arkasında olan devletlerdir. Türkiye teröre destekten başta abd ve diğer devletleri mahkemeye vermelidir. Aynı zamanda haktan ve hukuktan ne anladıklarını daha iyi tanımış oluruz.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir haber dolaşır semada pul pul; Kılınçlar bilensin, akın var Mümbiç e Yiğitler at sürer düşman içine; Tarihe hükmeden bir ses duyulur; - Vur, Türklük aşkına vur! Emreder bir başbuğ, sade ve vakur: Yüklenir bir ülke oymak ve avul. Sel olur ordular, batıya akar, Uçar elden ele bozkurtlu bayraklar: - Vur, Fetih aşkına vur! Parçalanmak istenir bu ülke, Anadolu'dur: Şahlanır bir anda bin yıllık hınçlar; Eser poyraz gibi eğri kılınçlar, Kütahya düzünde kelle savrulur... - Vur, Toprak aşkına vur! Ya.. işte tarihin böyledir oğul! Geçmişten hız alsın geleceğin de. Göster Türklğünü tunç bileğinde Bu ırka, bu dine ve bu bayrağa Sataşmak isterse herhangi gavur: - Vur, Allah aşkına vur!
    Cevapla
  • Trak 1 yıl önce Şikayet Et
    Eyvallah kardeş eline yüreğine sağlık. 2 kişi beğenmiş çok ayıp çok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan-Özel görüşmesine CHP'den ilk itiraz Kılıçdaroğlu'ndan geldi
Çanakkale'de destanlaşan kahramanlar '57. Alay Vefa Yürüyüşü' ile anıldı