Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

Rüşvet ve irtikap iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Çanakkale Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı
Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı
GİRİŞ 01.06.2022 03:52 GÜNCELLEME 01.06.2022 03:52
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Çan Cumhuriyet Başsavcılığınca Ö.E. adlı kişinin şikayeti üzerine belediyeden ihale alan firma sahiplerinden rüşvet alındığı ve irtikap suçu işlendiği iddiasıyla başlatılan soruşturma kapsamında dün sabah gözaltına alınan Belediye Başkanı Bülent Öz ve ikisi belediye çalışanı 3 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Belediye İnsan Kaynakları Müdürü Ş.U. ve Belediye Mali Hizmetler Müdürü A.Y. savcılıktaki sorgularının ardından salıverildi.

Başkan Öz ile firma çalışanı R.A ise çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bülent Öz, adliye çıkışında yaptığı konuşmada, "Gecenin bu saatine kadar burada bizleri bekleyen tüm hemşerilerime çok çok teşekkür ediyorum. Herkesten Allah razı olsun. İşin sonunda üzerimize atılı mesnetsiz iddialar çürümüştür. Masumiyetimiz bu saat itibariyle burada kanıtlanmıştır." dedi.

Olay

Çan Belediye Başkanı Bülent Öz ile Belediye İnsan Kaynakları Müdürü Ş.U. ve Belediye Mali Hizmetler Müdürü A.Y. ile firma çalışanı R.A, Çan Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince düzenlenen operasyonla gözaltına alınmış, soruşturma kapsamında adreslerinde bulunamayan 3 kişi için arama çalışması başlatılmıştı.

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 10
  • Analiz 1 yıl önce Şikayet Et
    Suçlu Chp liler birer birer tahliye oluyorlar bu neyin habercisidir
    Cevapla
  • Bora 1 yıl önce Şikayet Et
    Adli kontrol cezası almış,masumiyetimiz burada kanıtlanmıştır diyor,onun yanında yurt dışına çıkış yasağı dahası dava devam ediyor yediniz bitirdiniz doymadiniz
    Cevapla
  • Cetin bey 1 yıl önce Şikayet Et
    birtane yimeyen gösterin ?
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Üç gün sonra özür dileyin bundan sonra on katı çal ama benim yüzde onuda unutma derler olay kapanır ceza hukuku değişmeden bu ülke düzelmez
    Cevapla
  • Son Osmanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Adli kontrolle çıkıyorsun (şartlı salınıyırsun) birde suçsuzlupunuz kanıtlandı diyorsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas: Savaşı sona erdirmeyen ateşkes teklifini kabul etmeyeceğiz
Süper Lig devi büyük oynuyor! Di Maria ve Hermoso