Faciaya ramak kala! Binlerce yolcunun geçtiği tren raylarının vidalarını çaldı

Adana'nın merkez Seyhan ilçesindeki demir yolu köprüsünde rayların vidalarını çaldığı gerekçesiyle gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

GİRİŞ 02.06.2022 12:50 GÜNCELLEME 02.06.2022 14:30
Bu Habere 69 Yorum Yapılmış

Adana'nın merkez Seyhan ilçesindeki demir yolu köprüsünde rayların vidalarını çaldığı gerekçesiyle gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

FACİA SON ANDA ÖNLENDİ

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir kişinin Seyhan Nehri üzerindeki demir yolu köprüsünde rayların vidalarını söktüğü yönünde ihbar aldı.

Bölgeye giden ekipler, şüpheli Tayfun G'yi kaçmaya çalışırken yakaladı. Demir yolunun köprü üzerindeki bölümünde bazı vidaların söküldüğü belirlendi. Çevrede araştırma yapan ekipler, çalılıkların arasına gizlenmiş poşette raylardan sökülen vidaları buldu.

GÜNDE 2 BİN YOLCU GEÇİYOR

Her gün 8 trenin geçtiği hattı kullanan araçlar, tek seferde 250 yolcu taşıyor. Bu da günde ortalama 2 bin yolcunun söz konusu güzergahı kullandığını gösteriyor.

Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alınan Tayfun G, emniyetteki işlemin ardından sevk edildiği nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

KAYNAK: HABER7, AA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 69
  • River 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunun arkasında başka şeyler var ,demir vidanin kilosu kac para ,inşaattan demir çalsa daha çok kazanır!Bunu Turkiyeyi kaosa sürmek isteyen kişiler yaptırmıştır,Allah göstermesin orada 50 yada 100 kişi ölebilirdi, bunun üzerinden hükumete saldiracaklardi...
    Cevapla
  • Türk Vatandaşı 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu hırsızlık değil ki; cinayete tam teşebbüs ona göre yargılanmalı.
    Cevapla
  • Fado 1 yıl önce Şikayet Et
    Kısas şart yoksa havadayken uçak motoru da çalarlar..
    Cevapla
  • adem 1 yıl önce Şikayet Et
    foto da vida var anahtar yok döküntüleri toplamış bir kaç tanede elle sökebildiğini sökmüşe benziyor fotoğrafa bakılırsa vidanın dutunduğu ahşap ayak ömrünü tamamlamış. asıl hurdacı sayesinde faciadan dönülmüş. hiç mi gezmemiş demiryolu ekibi
    Cevapla
  • ramazan 1 yıl önce Şikayet Et
    trilyonluk zarar a ugratacak 100 tl demir için
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin: Soru hazırlama havuzunun yarısı öğretmenlerimizden seçilsin istedik
İnter'in şampiyonluk kutlamalarında Türk bayrağı!