Haber7.com'a bir ödül daha

"2023 Vizyon Büyük Türkiye Buluşması" programı kapsamında Haber7.com'a markalaşmış basın medya kategorisinde ödül verildi.

GİRİŞ 06.06.2022 12:12 GÜNCELLEME 06.06.2022 18:17
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

2023 Vizyon Destek Derneği tarafından bir otelde gerçekleştirilen “2023 Vizyon Büyük Türkiye Buluşması” kapsamında, “2023 Vizyon Marka Ödül Töreni” düzenlendi.

Haber7 Genel Yayın Yönetmeni Osman Ateşli markalaşmış basın medya kategorisinde 2023 Vizyon Destek Derneği tarafından ödüle layık görüldü.

Osman Ateşli'nin ödülünü Kanal 7 Haber muhabiri Onur Türker, Dernek Başkanı Cengiz Özbay'ın elinden aldı.

Dernek başkanı Cengiz Özbay, programın açılışında "Unutmadık, unutmayacağız. Demokrasiye yeni şehitler vermeyeceğiz. 2023 Vizyon olarak kendimize sorumluluk addederek, bu yola çıktık" dedi.

Cengiz Özbay, programın açılışında, derneğin amaç ve vizyonuna ilişkin bilgi vererek, “Unutmadık, unutmayacağız. Rahmetli Adnan Menderes’e yapılanları, rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’na yapılanları hatta Eren Bülbül kardeşimize yapılanları yaptırmamak için 2023 Vizyon olarak kendimize sorumluluk addederek, bu yola çıktık.” ifadelerini kullandı.

Panelin ardından 2023 Vizyon Marka Ödülleri sahiplerine dağıtıldı. 8 kategoride toplamda 39 ödül dağıtılırken Haber7 Genel Yayın Yönetmeni Osman Ateşli markalaşmış basın medya kategorisinde ödüle layık görüldü.

Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 2
  • İsimsiz 1 yıl önce Şikayet Et
    İnternet haberciliğinde en kolay en güncel site.Tebrikler
    Cevapla
  • ANTİ SOSYAL 1 yıl önce Şikayet Et
    HABER 7 AİLESiNİ TEBRİK EDERİZ, BU ÖDÜLÜ, HA HAB ER 7 ALMIŞ, HA BiZ ALMIŞIZ HİÇ FARK ETMİYOR, SEVİNCİ MİZDE BİR ÜZÜNTÜMÜZ DE BİR.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Çin lideri Cinping'den ABD Dışişleri Bakanı Blinken hakkında olay sözler
İnter'in şampiyonluk kutlamalarında Türk bayrağı!