İçişleri Bakanı Soylu sel bölgesinde incelemelerde bulundu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara'nın Altındağ ilçesinde 1 kişinin yaşamını yitirdiği, 1 kişinin de kayıp olarak arandığı sel bölgesinde incelemelerde bulundu.

GİRİŞ 12.06.2022 03:08 GÜNCELLEME 12.06.2022 03:11
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara'nın Altındağ ilçesi Tatlar mahallesinde 1 kişinin yaşamını yitirdiği, 1 kişinin de kayıp olarak arandığı sel bölgesinde incelemelerde bulundu. Bakan Soylu, sahada çalışan arama kurtarma ekiplerinden son duruma ilişkin bilgiler aldı. Daha sonra burada açıklamalarda bulunan Bakan Soylu, Ankara'nın 35 kilograma yakın yağış aldığını ifade ederek, "Burası bir vadi ve bu vadide hayvan besi ahırları da var.

Bulunduğumuz yerde öncelikle bir aracı sürüklüyor. Bu aracı içindeki kardeşimizle beraber İlkay, Allah rahmet eylesin. 3,5- 4 kilometre aşağıda yine bir vatandaşımızı arabasıyla alıp sürüklüyor. Yine başka bir araç ama zannediyorum o park halinde bir araç. Daha doğrusu bizim değerlendirme ve belirlemelerimiz böyle. 1 kardeşimiz vefat etti, 1 vatandaşımız da sel sularına kapıldı.

Şu anda araçlar, derenin içeresinden çıkarıldı. 1 vatandaşımızı arama kurtarma çalışmalarına devam ediliyor. Hemen onun ilerisinde bir baraj da var. Yani bugün akşam itibariyle hem dere boyunca 1 ekip arama kurtarma çalışması yapacak, yarın sabah 08.00'den itibaren de 3 sektörde arama kurtarma çalışmaları devam edecek. Hem balık adamlarımız var hem arama kurtarma ekiplerimiz var. JAK'tan sivil toplum ekiplerimize kadar, sağ olsunlar herkesten önce buradaydılar. İnanıyorum ki arama kurtarma çalışmamız neticesinde bir sonuç alabiliriz" dedi.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 5
  • İbrahim 1 yıl önce Şikayet Et
    Güzel ülkem yazık çok yazık. Bir yandan Müslüman kimliği ile münafıklık yapanlar, bir yanda mübarek ramazan ayında 1000 geceden hayırlı Kadir gecesi içki içip şov yapanlar., bir yanda lise öğrencilerinin kuranı tekmelemeleri. Ve daha neler neler. Bir İslam ülkesinde bunlar oluyorsa kimse kusura bakmasın... Kurunun yanında yaşta gidecek.. ALLAH a savaş açarsan öyle belalara düçar oluruz ki. Yer yerinde oynar.. ALLAH AZZE VE CELLE sonumuzu hayr eylesin.
    Cevapla
  • Şevki 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bakan balık yemeye gidebilirdi!
    Cevapla
  • Hamza 1 yıl önce Şikayet Et
    Ümit özdağîn haberi olsaydî oda gelirdi
    Cevapla
  • Ayhan Birol 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyem gerçekten zorlu bir dönemden geçiyor. 2012 den bu yana ülkemizin başına gelmeyen kalmadı neredeyse... Yitip giden canlara yanıyoruz... Ayrıca maalesef maddi kayıplarda cabası. İnşAllah en kısa zamanda güzel ülkem her bakımdan huzura ve refaha kavuşur. Bu olaylara bakınca aklıma hep İnşirah suresi geliyor o nedenle ümidimi kaybetmiyorum.
    Cevapla
  • Ayhan Birol 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyem gerçekten zorlu bir dönemden geçiyor. 2012 den bu yana ülkemizin başına gelmeyen kalmadı neredeyse... Yitip giden canlara yanıyoruz... ayrıca maalesef maddi kayıplarda cabası. İnşAllah en kısa zamanda güzel ülkem her bakımdan huzura ve refaha kavuşur. Bu olaylara bakınca aklıma hep İnşirah suresi geliyor o nedenle ümidimi kaybetmiyorum.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İBAN'la vergi kaçıran yandı - Gazete manşetleri
Bakan Bayraktar'dan dev LNG anlaşması açıklaması! Karadeniz'de de petrol gelişmesi