Eren Abluka-16 operasyonu başladı

İçişleri Bakanlığınca Muş'ta 578 poersonelin katılımıyla Eren Ablukla-16 Şehit Jandarma Üsteğmen İsmail Moray Operasyonu başlatıldı.

GİRİŞ 12.06.2022 10:50 GÜNCELLEME 12.06.2022 11:00
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklama şöyle:

PKK terör örgütünü ülke gündeminden çıkarmak ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla, Muş ilinde “Eren Ablukla-16 Şehit Jandarma Üsteğmen İsmail Moray Operasyonu” başlatıldı.

Operasyonda Muş İl Jandarma Komutanlığınca; Jandarma Özel Harekat (JÖH), Polis Özel Harekat (PÖH), Jandarma Komando ve Güvenlik Korucusu timlerinden oluşan 578 personel 39 operasyonel tim görev alıyor.

Yurt içinde terörün tamamen ortadan kaldırılmasına yönelik yürütülen Eren Abluka Operasyonları halkımızın desteği ile inançlı ve kararlı bir şekilde başarıyla devam ediyor.

Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 4
  • Emre Karadavut 1 yıl önce Şikayet Et
    Mehmedim iner sahaya nerede bir terörist var sarı torba ile paketler verir sahiplerinin eline Allah yar ve yardımcınız olsun yiğitlerim...
    Cevapla
  • tsk 1 yıl önce Şikayet Et
    *Nehrimizden* Münbiç ve Rakka’da PYD’nin hakim olduğu *3 baraja SU* veriliyor. PKK ile mücadele yapacaksak bunları da göz önünde bulundurmalıyız. Bu *suyu keselim* , PYD ve PKK’ye yarıyor.
    Cevapla
  • türkoğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH yardımcınız olsun kardeşlerim ismail moray komutanımızada ALLAH dan rahmet diliyorum mekanı cennet olsun inşallah
    Cevapla
  • ALİ 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah yolunuzu açık eylesin. canlı alınmamalı .ele geçirilen öldürülmeli aynı kişi ile yıllarca ugraşılmamalı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Filistin bayrağı açan Türk sporcuya madalya tehdidi
'Benim bebeğim terörist' diyen anne sosyal medyada viral oldu