Çadır alanını sel bastı, 30 kişi canını zor kurtardı

Kayseri'de akşam saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağış nedeniyle tarım işçilerinin kaldığı çadırları sel bastı.

GİRİŞ 13.06.2022 03:46 GÜNCELLEME 13.06.2022 09:44
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Çadırlarda kalan 30 kişi canlarını kurtarırken, geçici olarak lojmana yerleştirildi. Öte yandan Yahyalı ilçesinde bir mahalleye sel suları nedeniyle ulaşım sağlanamazken yolda mahsur kalan 10 araç ise AFAD ekipleri tarafından kurtarıldı.

Akşam saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağış nedeniyle kentin birçok bölgesinde sel meydana geldi. Yahyalı ilçesinde meydana gelen sel nedeniyle Derebağ yolu ulaşıma kapanırken, yolda mahsur kalan 10 araç ve kayıp ihbarı yapılan 1 kişi ekiplerce kurtarıldı.

Ayrıca Güneşli ve Gömeç mahalleleri ile Sarıoğlan ilçesine bağlı Ömürlü mahallesinde de sel suları vatandaşlara zor anlar yaşattı. Sel sularına kapılan bir araç, dereye düşmekten son anda kurtuldu.

KAYNAK: İHA
Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 1
  • Rotasız deli 1 yıl önce Şikayet Et
    geçmiş olsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AK Parti'de MYK toplantısı sona erdi: Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar
Türkiye manşetlerden inmiyor! Avrupalılar elendi, Türkler yapacak