DBP'li vekilin polise yumruk atmasıyla ilgili Kılıçdaroğlu'ndan iki cümlelik yanıt

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na, DBP Milletvekili Saliha Aydeniz’in polise yumruk attığı görüntüler soruldu. DBP’li Saliha Aydeniz’i kınamaktan çekinen Kılıçdaroğlu, sadece “Doğru değil” demekle yetindi.

GİRİŞ 15.06.2022 15:12 GÜNCELLEME 15.06.2022 15:20
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

İstanbul Kadıköy'de, terör örgütü PKK'nın elebaşı bebek katili Abdullah Öcalan için yürüyüş düzenleyen ve polisimize yumruk atan DBP'li vekil Saliha Aydeniz'e toplumun birçok kesiminden büyük bir tepki geldi. Türkiye'nin günlerce konuştuğu olayla ilgili CHP'den ise kaçamak açıklamalar gelmeye devam ediyor.

KILIÇDAROĞLU: DOĞRU DEĞİL

CHP Sözcüsü Faik Öztrak'ın ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da polise yumruk atan DBP'li milletvekili Saliha Aydeniz'i kınayamadı. Kadıköy'de yaşanan olayla ilgili bir basın mensubunun sorduğu soruya yanıt veren Kılıçdaroğlu, "Doğru değil" demekle yetindi.

Kılıçdaroğlu, "Güvenlik güçlerine yumruk atmak, güvenlik güçlerine saldırmak doğru değildir. Bunu bir milletvekilinin yapması doğru değildir, kabul etmiyoruz." ifadelerini kullandı.

 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 39
  • Türkiyeli 1 yıl önce Şikayet Et
    Vallahi şu an sn erdogan gitse turkiyede gider vah eyvah demeyin
    Cevapla
  • Türkiyeli 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah chp zihniyetinden korusun o zaten onlardan suphenizmi var
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Gandi esip savuruyorsun polisimize yumruk atan hdpkk lıya niye gıkın çıkmadı. Sana oy vermeyen memura öğretmen e çeşitli meslek gruplarına tepkin daha sertti
    Cevapla
  • vesselam 1 yıl önce Şikayet Et
    al birini vor ötekine... hdp ve chp körlerle sagirlar birbirini ağirlar... erkek gibi cikip nasil polise el kaldirsin diyemiyorda,dogru degilmis.. yaziklar olsun,Allah sizi bildigi gibi yapsin. Allahim size ve yandaslariniza Iktidar yüzü göstermesin. siz simdi böyle hdp yi savunursaniz,yarin PKK ya bakanlik verirsiniz..vatan hainleri.. neden kimse bunlara hic ses cikarmaz..NEDEN..
    Cevapla
  • Hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    Doğru degilmiş vay be!iki yumuşak sözlerle yatışı halk sanıyor.işine gelmeyen en ufak şeylerde,şakşakcılarını karşına alıp masalara vura vura konuşuyorsun ama.sen var ya sennn.senin ruhunu biliyoruz ruhunu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
IMF'den küresel ekonomi açıklaması: Endişelenecek çok şey var
Eray Güçlüer 'İsrail İran'a saldıracak' diyerek hedef alınacak yeri açıkladı