'Haliç çok güzel oldu' paylaşımı yapan İmamoğlu'na tepki!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Haliç'ten yükselen kötü kokular nedeniyle artan tepkiler üzerine sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Temizlik çalışmalarını "Haliç çok güzel oldu" notuyla paylaşan İmamoğlu, tepkiyle karşılaştı.

'Haliç çok güzel oldu' paylaşımı yapan İmamoğlu'na tepki!
'Haliç çok güzel oldu' paylaşımı yapan İmamoğlu'na tepki!
GİRİŞ 16.06.2022 22:19 GÜNCELLEME 16.06.2022 22:19
Bu Habere 164 Yorum Yapılmış

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Haliç'ten yükselen kötü kokular ve renk kirlilikleri tepkiye neden olunca sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. "Haliç çok güzel oldu." ifadesini kullanan İmamoğlu paylaşımında şu sözlere yer verdi:

"Yılların birikmiş dip çamuru düzenli olarak temizleniyor, koku sorunu bitti, yeşil alanlar düzenlendi, spor ve yürüyüş alanlarının sayısı arttı, yeni tesisler ve tarihi yapıların restorasyonları yapılıyor. Değişim devam edecek."

İmamoğlu'nun bu paylaşımına İstanbullulardan tepki geldi. İBB yönetiminin şimdiye dek Haliç'te bir çalışma yapmadığını söyleyen vatandaşlar İmamoğlu'na isyan etti.

İmamoğlu'nun paylaşımına yanıt veren AK Parti Beyoğlu İlçe Başkanı Abdullah Enes Özkan, "Kepçe, kamyon getirip video çekmekle Haliç temizlenmiyor. Kaç aydır Haliç'in alarm verdiğini söylüyoruz. Ne zamanki kirlilikle ilgili haberler artıyor, algı için Haliç'i temizleme videosu atıyorsun. Haliç senden önce tertemizdi Başkan. Sen temizlemediğin için yeniden kirlendi." dedi.

İBB'NİN HALİÇ AÇIKLAMASI TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Aylardır alarm veren Haliç için harekete geçmeyen İBB, kötü kokular ve renk kirlilikleri tepkiye neden olunca önceki bir açıklama yaptı. İBB Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Prof. Dr. Ayşen Erdinçler, Haliç’in hiçbir zaman gözyaşı gibi olmadığını ve durumunun da çok kötü olmadığını iddia etti. Erdinçler'in bu açıklaması tepkiyle karşılandı.

 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 164
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Herşey istanbullular için çok güzel oldu böyle devam
    Cevapla
  • Bünyamin 1 yıl önce Şikayet Et
    Tam İstanbullulara yakışan başkansın ekooo. Sen bu işi biliyorsun. İstanbullu icraata değil yalana dolana alavereye dalavereye oy veriyor. Sende yalancılık olimpiyatları düzenlense her dalda birinci olacak kapasitedesin Maaşallah. Allah seni ve sana oy veren İstanbulluları bildiği gibi yapsın. Sizin şerrinizden hem İstanbulu hemde bu ülkeyi korusun İnşaallah.
    Cevapla
  • mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    yalana inanan bir türk toplumu olduk....
    Cevapla
  • Vurucu 1 yıl önce Şikayet Et
    fetönün kafir dinine mensup birisinde hizmet beklemek onlar kadar alçak olmak anlamına gelir
    Cevapla
  • Metin Güner 1 yıl önce Şikayet Et
    Gezmekten Zaman Bulup istanbu Unuttun..Göz Boyamakla Burdan Ekmak Cıkmaz Sana.. Bir Tiyatro Kur, Canlı canlı Daha Çok Alkış alırsın...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu'na tebrik
Küçükçekmece'de hareketli saatler! Bıçaklı saldırgan bacağından vurularak yakalandı