Çorum'da 3 gündür kayıp olan genç kızdan kötü haber geldi!

Çorum'da 3 gündür kayıp olan 19 yaşındaki Elif'ten acı haber geldi. Polis, jandarma ve AFAD ekiplerinin yürüttüğü arama çalışmasında genç kızın cansız bedenine Kızılırmak Nehri'nde ulaşıldı.

GİRİŞ 17.06.2022 10:16 GÜNCELLEME 17.06.2022 10:56
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Osmancık ilçesi Güney Mahallesi'ndeki evinden 14 Haziran'da çıkan ve bir daha haber alınamayan Elif Akıllı'nın ailesi, polise kayıp başvurusunda bulundu. Genç kızın bulunması için polis, jandarma ve AFAD ekiplerinin katılımıyla arama çalışması başlatıldı.

Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) ve güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polisler, Elif'in en son Kızılırmak Nehri kenarında görüldüğünü belirledi. AFAD ekiplerince nehirdeki aramalarda Elif'in son görüldüğü yerden 10 kilometre uzaklıkta Karaçay bendinde cansız bedenine ulaşıldı.

Sudan çıkarılan Elif'in cansız bedeni, otopsi için Osmancık Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Elif'in ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.

Öte yandan genç kızın, kaybolmadan önce yolda yürüdüğü sırada sokak köpeğini sevdiği anlardan görüntüleri ortaya çıktı.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 23
  • Pisikoloğ 1 yıl önce Şikayet Et
    Yaş 19 tam genclik dönemi,bence bu yaşlarda çocuklarınıza çok destek olmalısınız,Evden dahi kaçsalar ceza yerine daha fazla sevgi daha fazla ilgi göstererek sorunlarına çözeceksin,zaten belli yaşa geldimi kendi yaptığı yanlışları fark edecekdir
    Cevapla
  • Timur 1 yıl önce Şikayet Et
    Evlenmek büyük bir sorun, cocuk yetistirmek daha büyük bir sorun. Doymuyan agizlar, doymuyan gözler. Dünya bir nizam üzerine yaratilmistir. Yasaya her canli ve cansiz bu nizamin bir parcasidir. Nizami bozan insandir. Insan dünyaliklarin pesinde ne kadar cok kosarsa, o kadar izdirap ceker, o kadar mutsuz olur. Allah insanlara kurallar komuski, dünyada mutlu olsunlar diye. Insan Allahi unutursa, hüsrandadir. Insani hüsarana sürüklüyen en önemli seyler: güzellik, bilgi, servet, makam, heves, hirs, Allahtan uzaklasmak…
    Cevapla
  • Selim 1 yıl önce Şikayet Et
    Çocuklarımıza gösterdiğimiz tüm sevgiye rağmen, internetin esir aldığı yavrularımız başka bir yere evriliyor. Sevgi fayda etmiyor. Katı davranmak ve şiddet süreci hızlandırıyor. Çaresisiz.
    Cevapla
  • Lise öğretmeni 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok sevin evlatlarınizi. Herşeyden bagimsiz sevin. E herkes evladini sever. Elbette sever. Ancak o bunu hissediyor mu? Farkediyor mu? Öpün, kucaklayın, sarılın. Saçını oksayin. Hediye alın. Özellikle genç kız ise. Bir annesine bir de ona çiçek alın. Yavrum deyin. Sultanım deyin. Hata yaptiginda üzülun. Üzüldüm deyin. Doğrusunu anlatın. Siz ne kadar merhamet ederseniz merhametsiz insanlardan o kadar uzat olurlar.
    Cevapla
  • Bnas29 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu intihar olay sebelerini bilmeden aileyi gencin durumunu yaşantısını sıkıntısını bilmeden islama salllayan soysuz troller sizin Allah topunuzun belasını versin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan Bahçeli'nin DEM Parti çıkışına destek: Bedelini ödemeye hazır olmalılar
Çocuklara armağan edilen ilk bayram TBMM arşivinde