İstanbul' da korkunç cinayet: Düğün salonunun bahçesine gömdüler!

İstanbul'da 2 buçuk aydır kayıp olarak aranan Fatih Demir'in husumetli olduğu arkadaşları tarafından öldürüldüğü cesedinin de kır düğün salonunun bahçesine gömüldüğü ortaya çıktı.

GİRİŞ 17.06.2022 15:25 GÜNCELLEME 17.06.2022 16:15
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Şüphelilerin cinayetten saatler önce Silivri'de birlikte yemek yedikleri Fatih Demir'i öldürüp kır düğün salonunun bahçesine gömdükleri belirlendi. Ceset polis ekipleri tarafından gömüldüğü yerden çıkarılırken, şüpheliler adliyeye sevk edildiler

İstanbul'da Fatih Demir'in kardeşi bir süre kendisinden haber alamayınca kayıp ihbarında bulundu. 25 Mart 2022 tarihinde yapılan müracaatın ardından polis harekete geçti. Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri kayıp olan Fatih Demir'in 24 Mart 2022 tarihinde son olarak 8 yıldır arkadaşları olan İlhan Ç. ve Kurban Ç. kardeşlerle görüldüğünü belirledi.

Fatih Demir

KATİLLERİYLE ÖLDÜRÜLMEDEN ÖNCE YEMEK YEDİĞİ BELİRLENDİ

Polis olayla ilgili yaptığı çalışmada şüphelilerin Fatih Demir'in iki kardeşle buluştuğunu birlikte otomobile binerek, önce kendi evine ardından Silivri'de bir lokantaya gittiklerini belirledi. Burada birlikte yemek yiyen üçlünün daha sonra tekrar otomobile binerek, İlhan Ç. ve Kurban Ç.'nin sahibi olduğu Silivri, Ortaköy mahallesinde bulunan ruhsat alınmadığı için çalışmayan kır düğün salonuna gittikleri belirlendi.

Yapılan çalışmalarda 16.30'da kır düğün salonuna giden Fatih Demir'in bir daha dışarı çıkmadığı tespit edildi. Yapılan çalışmalarda İlhan Ç. ve Kurban Ç.'nin saat 23.00 gibi işyerinden ayrıldıkları, Fatih Demir'in telefonunu evinin yakınında atarak, Selimpaşa'da bir eve gittikleri belirlendi.

İKİNCİ KATTAN ATLAYARAK KAÇMAYA ÇALIŞTILAR

Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri delillerin toplanmasın ardından operasyon için düğmeye bastı. Şüpheliler İlhan Ç. ve Kurban Ç. ile olaydan haberi olduğu öğrenilen H.Ç.  ikinci kattan atlayarak polisten kaçmaya çalışırken gözaltına alındılar. O anları ise güvenlik kameraları görüntülendi.

CİNAYETİ İTİRAF ETTİLER

Asayiş Şube Müdürlüğünde sorguya alınan şüphelilerden İlhan Ç. ile Kurban Ç.'nin cinayeti itiraf ettikleri öğrenildi. Şüphelilerin olayın anlık geliştiğini söyleyerek, eski bir husumet yüzünden tartışma çıktığını bu sırada Fatih Demir'i öldürdüklerini söyledikleri öğrenildi. Poliste işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Derzeit 1 yıl önce Şikayet Et
    idam etmedikce daha cok duyar ve okuruz böyle haberleri... Devlet bir Kanun yapip idam cezasini getirmek zorundadir...
    Cevapla
  • Cafer 1 yıl önce Şikayet Et
    Butür cinayetleri önlenmesi için kısasa kısas olması şart yoksa gücü yeten diğerini acımadan ortadan kaldırıyor ülkeyi iyice teksasa çevirdiler.
    Cevapla
  • Ruhi 1 yıl önce Şikayet Et
    Besleyin bi güzel
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar'dan KIZILELMA paylaşımı: Karalamalar ne kadar alçakça olursa olsun...
Dünyanın gözü Hamas'ta! Kararını duyuracak