Lüks cipte kilolarca eroin ele geçirildi

Van’ın Edremit ilçesinde tespiti yapılan lüks bir cipte dedektör kepeği Bobi’nin de katılımıyla yapılan aramada 115 kilo 300 gram eroin maddesi ele geçirildi.

Lüks cipte kilolarca eroin ele geçirildi
Lüks cipte kilolarca eroin ele geçirildi
GİRİŞ 20.06.2022 17:47 GÜNCELLEME 20.06.2022 17:49
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Van Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, il genelinde haksız kazanç sağlamak amacıyla uyuşturucu madde ticareti, nakli veya depolanması faaliyetlerini yürüten şahıs/şahıslara yönelik yürütülen çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Açıklamada, “Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce yapılan çalışmalar neticesinde; ilimiz Edremit ilçesinde tespiti yapılan bir araçta narkotik dedektör köpeği Bobi ile yapılan aramada siyah çantalar içerisine konulmuş 115 kilo 300 gram eroin maddesi ele geçirilmiştir. Elde edilen uyuşturucu maddelerle ilgili olarak gözaltına alınan 1 şüpheli şahıs, işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilecektir” denildi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • yaşar eses 1 yıl önce Şikayet Et
    bunlar pkk nın taşeronları. Tehlikenin farkındamısınız.dikkatleri sıgınmacıların üzerine çekerek kendileri sürekli ülkenin altını oyuyorlar.Ankara ve istanbul büyükşehir belediye seçimlerinde oldugu gibi. cezaevlerine bakın uyuşturucu fuhuş insan kaçakçılığı organize suç örgütleri. Bunları kimler yapıyor. Tehlikenin farkına vardığımız gün.iş içten geçmiş olacak.
    Cevapla
  • ali 1 yıl önce Şikayet Et
    en güzeli idam
    Cevapla
  • Kul insan 1 yıl önce Şikayet Et
    İran ile Van sınır. Pkk kandil ile İran sınır. Yavuz Sultan Selim gibi görüyoruz düşlerimiz gıcır gıcır ediyor. Kanuni Sultan Süleyman 'a Hacı Baba lafları bir yere kadar...
    Cevapla
  • DEVAM EDİN 1 yıl önce Şikayet Et
    ONDAN SONRA AŞiRET DÜĞ ÜNLERİNDE, GELİNE, DAMADA KİLOLARCA ALTIN TAKIN, TÜR KİYE'DE DEMOKRASİ YOK DEY İN, BÖLÜCÜ HDP' YE OY ATIN, NERDE BÖYLE BİR ÜLKE VAR, SONRA DA, HERKESE DÜRÜST LÜK, İNSANLIK DERSİ VERİN, BU ÜLKENİN EKMEĞİNİ YEME YE SUYUNU İÇMEYE DEVAM EDİN.
    Cevapla
  • tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    direk ne kadar mallari var ise el koyun is yok aksama yatir sayisiz ev araba villa hepsini cagir sor nerde buldunuz diye sonra el koy bir de bu suclarin cezasi idam olacak yada en az on milyon yil zaten o kadar ceza alsa bile bes yil demez cikar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?